Werkstudent arbeidsrecht inhuren

Student Inhuren helpt bedrijven binnen Nederland aan een werkstudent arbeidsrecht voor een vast uurtarief.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent arbeidsrecht?

Een werkstudent arbeidsrecht is een student aan het hbo of wo die zich specialiseert in het juridische vakgebied.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werkstudenten arbeidsrecht werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde rechten studenten zelf op.

Werving uit laten besteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde werkstudent en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent inhuren

Het inhuren van een werkstudent arbeidsrecht kan van waarde zijn voor uw bedrijf in de juridische dienstverlening. Onze werkstudenten volgen een hbo of wo studie en kunnen ingezet worden in diverse branches, waaronder de juridische sector. De werkstudenten worden voornamelijk ingezet voor werkzaamheden binnen de financiƫle en zakelijke dienstverlening, hierbij kun je denken aan marketing, advocatuur, sales en ICT. De studenten die wij uitleveren zijn bijna klaar met hun opleiding. Hierdoor is het voor u als bedrijf aantrekkelijk om een werkstudent aan te nemen, u heeft namelijk de kans om de werkstudent daarna in vaste dienst te nemen. Daarnaast zijn studenten vaak flexibel in te delen vanwege de studie die zij overdag volgen en zijn ze tussen de 12 en 24 uur per week inzetbaar.

 

Werkstudent arbeidsrecht

Een werkstudent arbeidsrecht is bezig met een studie arbeidsrecht of een andere studie in de juridische dienstverlening. De student beschikt dus al over enige kennis binnen dit specifieke onderdeel van recht. De werkstudent kan ingezet worden voor taken rondom arbeidsovereenkomsten, arbeidsomstandigheden en arbeidsrechten.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Studenten werven

Via ons platform kunt u als werkgever gemakkelijk en snel werkstudenten werven, waaronder de werkstudent arbeidsrecht. Via Student Inhuren kunt u getalenteerde studenten inhuren voor een vast uurtarief. Het doel van het inhuren van werkstudenten is dat u hoogopgeleide en talentvolle medewerkers voor de langere termijn aan uw bedrijf bindt. U kan ervoor kiezen om voor een vast bedrag een vacature te plaatsen in onze vacaturebank, de vacature blijft dan 30 dagen staan en wij zullen ervoor zorgen dat deze goed zichtbaar zal zijn. Bij elke reactie ontvangt u meteen een mail en via het online platform kunt u de gegevens van de sollicitant inzien.

 

Over Student Inhuren

Wij zijn bemiddelaar en specialist op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met onze vacature platform verbinden wij werkstudenten met werkgevers. Naast het uitzenden van krachten, bieden wij meerdere diensten en mogelijkheden aan onze opdrachtgevers en werknemers aan. Als bedrijf kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze vacaturebank en via ons platform kunt u opdrachten en projecten plaatsen om werkstudenten te werven. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Werkstudent arbeidsrecht inhuren inhuren

Wat is een werkstudent arbeidsrecht?

Hoeveel kost het om een werkstudent arbeidsrecht in te huren?