winkelpersoneel

Op zoek naar gemotiveerd en enthousiast winkelpersoneel?

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Winkelpersoneel

Bent u op zoek naar winkelpersoneel? Dan bent u bij Student Inhuren aan het juiste adres, wij hebben de juiste mensen voor u klaar staan. Voor elke branche hebben wij studenten beschikbaar met de nodige ervaring. Wanneer u bij ons een student inhuurt, heeft dit vele voordelen. U hoeft niet zelf op zoek naar de juiste kandidaat, dit doen wij voor u. Wij kijken welke kandidaten er bij uw bedrijf passen en zullen altijd de ideale kandidaat voor u inplannen.

Ervaren winkelpersoneel

Wij hebben ervaren winkelpersoneel voor u in huis. Dus bent u nu op zoek naar personeel voor in een kledingwinkel, parfumerie of bouwmarkt; wij zorgen voor de juiste studenten met de gewenste ervaring. Voor in vrijwel elke winkel hebben wij geschikt winkelpersoneel voor u. Onze kandidaten hoeven nauwelijks ingewerkt te worden en zijn per direct inzetbaar. Dit zal u niet alleen tijd, maar ook een hoop moeite besparen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voordelen van winkelpersoneel

Het inhuren van winkelpersoneel kent vele voordelen. Winkelpersoneel fungeert vaak als visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen er dan ook voor dat ons winkelpersoneel wordt geselecteerd op klantvriendelijkheid en professionaliteit. Ook worden de studenten geselecteerd op de ervaring die aansluit bij uw bedrijf. Onze kandidaten zijn per direct beschikbaar en staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat de beste match aan uw organisatie wordt gekoppeld!

Retail

Student Inhuren heeft ook nog andere retail pagina's:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over winkelpersoneel inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik winkelpersoneel inhuren?

Wat kost het inhuren van winkelpersoneel?

Heeft Student inhuren per direct winkelpersoneel beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?