Winkelpersoneel

Op zoek naar gemotiveerd en enthousiast winkelpersoneel?

Offerte aanvragen

Winkelpersoneel

Bent u opzoek naar winkelpersoneel? Dan bent u bij Student Inhuren aan het juiste adres, wij hebben de juiste mensen voor u klaar staan. Voor elke branche hebben wij de juiste studenten voor u met de nodige ervaring. Wanneer u bij ons een student inhuurt heeft dit vele voordelen. U hoeft zelf niet opzoek naar de juiste kandidaat, dit doen wij voor u. Wij kijken naar welke kandidaten er bij uw bedrijf passen en zullen altijd de ideale kandidaat voor u inplannen.

Ervaren winkelpersoneel

Wij hebben ervaren winkelpersoneel voor u in huis. Dus bent u nu opzoek naar personeel voor in een kledingwinkel, parfumerie of bouwmarkt, wij zorgen voor de juiste studenten met de gewenste ervaring. Voor in vrijwel elke winkel hebben wij geschikt winkelpersoneel voor u. Onze kandidaten hoeven nauwelijks ingewerkt te worden en zijn per direct inzetbaar. Dit zal u niet alleen een hoop tijd, maar ook een hoop moeite besparen.

Voordelen van een winkelpersoneel

Het inhuren van winkelpersoneel kent vele voordelen. Zo hebben wij de geschikte kandidaten voor u klaar staan. Studenten met de juiste ervaring, wat op uw bedrijf aansluit. Hierdoor hoeven onze studenten nauwelijks ingewerkt te worden. Onze kandidaten zijn per direct beschikbaar en staan voor u klaar. Wij zullen altijd de ideale kandidaat voor u inplannen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Digitale werkwijze

Door gebruik te maken van ons digitale platform heeft u een compleet inzicht in alle gegevens van de ingehuurde managementassistent. Op het platform kunt u de gewerkte uren, nog te verwerken uren en de facturatie op een overzichtelijke wijze inzien. Daarnaast kunt u op het platform ook nieuwe aanvragen en opdrachten doorgeven, dan gaan wij direct aan de slag om nieuwe kandidaten voor te stellen.

Heeft u behoefte aan een managementassistent op lange termijn of op flexibele basis? Dan biedt Student Inhuren u verschillende (inhuur) mogelijkheden. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de administratief medewerker direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Klanten te woord staan.
  • Beantwoorden van vragen.
  • Het geven van advies.
  • Zorgen dat de winkel er netjes en verzorgd uitziet.
  • Voorraadbeheer.
  • Afrekenen en inboeken van aankopen.
  • Het doen van bestellingen.
  • Omzettellingen en target behalen.