Winkelpersoneel

Op zoek naar gemotiveerd en enthousiast winkelpersoneel?

Offerte aanvragen

Winkelpersoneel

Bent u op zoek naar winkelpersoneel? Dan bent u bij Student Inhuren aan het juiste adres, wij hebben de juiste mensen voor u klaar staan. Voor elke branche hebben wij studenten beschikbaar met de nodige ervaring. Wanneer u bij ons een student inhuurt, heeft dit vele voordelen. U hoeft niet zelf op zoek naar de juiste kandidaat, dit doen wij voor u. Wij kijken welke kandidaten er bij uw bedrijf passen en zullen altijd de ideale kandidaat voor u inplannen.

Ervaren winkelpersoneel

Wij hebben ervaren winkelpersoneel voor u in huis. Dus bent u nu op zoek naar personeel voor in een kledingwinkel, parfumerie of bouwmarkt; wij zorgen voor de juiste studenten met de gewenste ervaring. Voor in vrijwel elke winkel hebben wij geschikt winkelpersoneel voor u. Onze kandidaten hoeven nauwelijks ingewerkt te worden en zijn per direct inzetbaar. Dit zal u niet alleen tijd, maar ook een hoop moeite besparen.

Voordelen van winkelpersoneel

Het inhuren van winkelpersoneel kent vele voordelen. Winkelpersoneel fungeert vaak als visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen er dan ook voor dat ons winkelpersoneel wordt geselecteerd op klantvriendelijkheid en professionaliteit. Ook worden de studenten geselecteerd op de ervaring die aansluit bij uw bedrijf. Onze kandidaten zijn per direct beschikbaar en staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat de beste match aan uw organisatie wordt gekoppeld!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Welke bedrijven huren winkelpersoneel in?

Winkelpersoneel wordt vanzelfsprekend ingehuurd door bedrijven met een eigen fysieke winkel. Dit kunnen uiteenlopende soorten winkels zijn. Denk bijvoorbeeld aan drogisterijen, kledingwinkels, bouwmarkten of juweliers. De werkzaamheden van de medewerker zijn divers en afhankelijk van het type bedrijf waar hij of zij werkzaam is.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Voorraadbeheer;
  • Klanten te woord staan;
  • Het doen van bestellingen;
  • Beantwoorden van vragen;
  • Omzettellingen en target behalen;
  • Afrekenen en inboeken van aankopen;
  • Zorgen dat de winkel er netjes en verzorgd uitziet.