Werkstudent rechten

Student Inhuren helpt bedrijven binnen Nederland aan een werkstudent rechten voor een vast uurtarief.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent rechten?

Een werkstudent rechten is een student aan het hbo of wo die zich specialiseert in het juridische vakgebied.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werkstudenten rechten werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde rechten studenten zelf op.

Werving uit laten besteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde werkstudent en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn werkstudenten te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere werkstudenten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u werkstudenten nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een werkstudent rechten?

Een werkstudent rechten is een student rechten, die naast de studie (parttime) kan werken binnen deze richting. Het is mogelijk om te werken bij bijvoorbeeld een juridisch advieskantoor. Tegenwoordig zijn steeds meer bedrijven op zoek naar een werkstudent en daarom kunt u bij ons terecht voor het inhuren van werkstudenten, waaronder de werkstudent rechten.  

 

Rechtenstudie  

Er zijn diverse juridische studies waar onze werkstudenten mee bezig zijn. Rechtsgeleerdheid is een veel gekozen studie en de werkstudenten zijn dan ook gespecialiseerd in uiteenlopende gebieden. Aan het eind van de bachelor studie Rechtsgeleerdheid maakt de student een keuze uit een van de zes afstudeerrichtingen.

De afstudeerrichtingen waaruit gekozen kan worden zijn: Nederlands recht, internationaal en Europees recht, IT-recht, notarieel recht, fiscaal recht en juridische bestuurskunde. Dus bent u op zoek naar een werkstudent rechten die over kennis beschikt van een van deze gebieden, vraag dan een offerte aan.  

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Werkstudent rechten inhuren  

De werkstudenten die u bij ons kan inhuren, zijn momenteel bezig met het afronden van hun bachelor of aan het begin van hun master. Het zijn studenten die al over kennis beschikken en enige ervaring hebben binnen de branche. Er zijn natuurlijk ook een aantal voordelen aan verbonden. 

VOOR WELKE FUNCTIES KAN IK EEN RECHTEN STUDENT INHUREN?

Je kunt een rechten student onder andere inhuren voor de functies:

  1. Juridisch medewerker
  2. Gerechtssecretaris
  3. Medewerker bij een advocatenkantoor
  4. Juridisch consultant
  5. Informatiemanager
  6. Juridisch adviseur

 

Banen in de juridische sector  

In de juridische sector zijn er veel verschillende banen. Het is dan ook geen probleem om uw vacature te laten plaatsen op Student inhuren. Wij bieden vacatures aan voor bijvoorbeeld DIV-medewerker, oftewel archiefmedewerker, maar u kunt net zo goed een vacature laten plaatsen voor studenten die op zoek zijn naar werk bij de rechtbank of bij een juridisch advieskantoor. 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Werkstudent rechten inhuren

Wat is een werkstudent rechten?

Heeft Student Inhuren, werkstudenten door het hele land?

Welke studies volgen de rechten werkstudenten?

Hoeveel kost het om een werkstudent rechten in te huren?