Mystery guest inhuren

Bij Student Inhuren huurt u eenvoudig en snel een mystery guest op hbo- of wo-niveau in.

Offerte aanvragen

Getalenteerde kandidaten

Bij Student Inhuren hebben wij een breed aanbod aan getalenteerde kandidaten. Voordat wij de kandidaten aan u voorstellen, doorlopen zij een brede screening en sollicitatieprocedure bij ons op kantoor! Op deze manier bewaken we de kwaliteit van de medewerkers.

Geen werkgeversrisico's

Bij Student Inhuren dragen wij voor u alle werkgeversrisico's doordat de studenten, young professionals of ervaren medewerkers via ons bij u in dienst zijn.

Keuze uit persoonlijke of digitale werkwijze

Bij Student Inhuren kunt u ervoor kiezen om via ons online platform zelf kandidaten te werven. Ook is het mogelijk om ons de werving en selectie te laten verzorgen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en, indien gewenst, de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren kunt u eenvoudig een gekwalificeerde student inhuren om als mystery guest in te zetten. De kosten hiervoor hangen onder andere af van leeftijd en ervaring van de kandidaat en de exacte werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij u over de mogelijkheden.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mystery guest inhuren

Bent u op zoek naar studenten die discreet zijn en een kwalitatief goede bijdrage leveren aan controles binnen uw bedrijf? Onze mystery guests zijn positief, altijd kritisch en leveren uitstekende kwaliteit. Onze hoogopgeleide hbo- en wo-studenten zijn hier uitermate geschikt voor. Op basis van uw aanvraag, maken wij de beste kandidaatselectie voor u. 

Breed aanbod

Een mystery guest bezoekt uw organisatie op één of meerdere vestigingen met een duidelijke opdracht. Student Inhuren bespreekt van tevoren wat uw wensen en eisen zijn en waar de knelpunten binnen uw organisatie liggen. Aan de hand van deze informatie stellen wij een vragenlijst op. De mystery guest helpt u om hier antwoorden op te krijgen en verbeterpunten te definiëren. 

Wij leveren een breed aanbod aan studenten voor diverse opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan studenten die bij warenhuizen langsgaan voor de meting van kwaliteit en service, tot studenten die naar supermarkten gaan om te kijken of kassamedewerkers ID’s van jongeren vragen. Wij kunnen mystery guests leveren die houding en gedrag van medewerkers kunnen spiegelen. Hierbij kan het gaan om een daadwerkelijk bezoek, een telefonisch of e-mail contact of een aankoop via de webwinkel.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Poolmanagement

Indien u op regelmatige basis mystery guests nodig heeft, kunnen wij voor u een pool van goede kandidaten samenstellen en deze voor u managen. Dit doen wij door middel van ons planningssysteem. Z kunnen wij altijd en overal de ideale kandidaat voor u inplannen. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Mystery guest inhuren inhuren

Wat zijn de belangrijkste taken van een mystery guest?

Heeft Student inhuren per direct een mystery guest beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een mystery guest?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?