Administratief medewerker

Op korte termijn op zoek naar een getalenteerde administratief medewerker?

Offerte aanvragen

Administratief medewerker inhuren

Een administratief medewerker verricht kantoorwerk en andere (ondersteunende) werkzaamheden, maar is in de praktijk voornamelijk bezig met administratieve taken. Vaak beantwoord deze medewerker vragen van klanten en medewerkers via de e-mail of telefonisch. Hoewel elk bedrijf deze functie anders (be)noemt, lijkt de functie een beetje op die van een receptioniste of secretaresse. Een administratief medewerker moet sociaal en communicatief vaardig zijn. Daarnaast moet deze medewerker structureel te werk gaan. De overige taken en criteria kunt u uiteraard bespreken met uw contactpersoon bij Student Inhuren. De contactpersoon stelt vervolgens de beste profielen aan u voor.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel voor office vacatures. Wij helpen bedrijven bij het vinden van getalenteerde kandidaten voor administratieve vacatures. Dit varieert van administratieve functies, tot front office en data-entry werkzaamheden. Per vacature wordt er door de recruiters van Student Inhuren gekeken naar de vereisten en kwalificaties die worden gevraagd. Op basis van het opgestelde profiel krijgt u administratief medewerkers voorgesteld.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Geen werkgeversrisico's

De administratief medewerkers kunt u tijdelijk inhuren zonder werkgeversrisico's.

Digitaal platform

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een administratief medewerker inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de administratief medewerker direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en verantwoordelijkheden administratieve medewerker:

Een administratief medewerker vervult vaak een belangrijke, centrale rol binnen bedrijven. Zoals eerder beschreven, houd deze medewerker zich voornamelijk bezig administratieve taken, maar per organisatie verschillen de taken en verantwoordelijkheden vaak. Veel voorkomende taken zijn bijvoorbeeld:

  • Declaraties afhandelen;
  • Verantwoordelijk voor de in- en uitgaande post;
  • Ziekmeldingen, verlofaanvragen en te-laat-meldingen registreren;
  • E-mails van klanten en/of medewerkers beantwoorden en doorsturen;
  • Opstellen van brieven en facturen;
  • Ontvangen en inschrijven van bezoekers.