Administratief medewerker

Op korte termijn op zoek naar een getalenteerde administratief medewerker?

Offerte aanvragen

Administratief medewerker inhuren

Een administratief medewerker verricht kantoorwerk en andere administratieve werkzaamheden. Het is daarbij belangrijk dat hij of zij sociaal en communicatief vaardig is. Ook structureel te werk gaan behoort tot één van de belangrijke punten. Dit zijn allemaal zaken waar wij onze administratief medewerkers op screenen. Heeft u nog andere belangrijke criteria? Dit kunt u met de specialist bespreken zodat alleen de beste profielen aan u worden aangeboden.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren levert aan bedrijven door heel Nederland flexibel inzetbare administratief medewerkers. U heeft daarbij zelf de vrijheid om te bepalen voor hoe lang u de medewerker inhuurt. De medewerker kan voor zowel een langdurige periode als een kortere periode worden ingehuurd.

Direct kandidaten beschikbaar

Heeft u op korte termijn een administratief medewerker nodig? In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week een voorstel doen voor een geschikte kandidaat. Zeker wanneer u iemand binnen de Randstad zoekt, is snel schakelen mogelijk. Wanneer het een functie betreft in een andere regio kan het iets langer duren voordat er een geschikt profiel aangeboden wordt. Geef uw wensen en voorkeuren aan bij de specialist zodat er zo snel mogelijk een voorstel kan worden gedaan.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Geen werkgeversrisico's

De administratief medewerkers kunt u tijdelijk inhuren zonder werkgeversrisico's.

Welke bedrijven huren een administratief medewerker in?

Een administratief medewerker kan bij een breed aantal bedrijven aan de slag. Veel bedrijven hebben namelijk te maken met een administratie waar een medewerker voor nodig is. Zo kan een administratief medewerker bijvoorbeeld werkzaam zijn bij een advocatenkantoor, school, overheidsinstelling of ziekenhuis.

Taken en verantwoordelijkheden administratieve medewerker:

  • Declaraties afhandelen;
  • Opstellen van brieven en facturen;
  • Ontvangen en inschrijven van bezoekers;
  • Verantwoordelijk voor de in- en uitgaande post;
  • Ziekmeldingen, verlofaanvragen en te-laat-meldingen registreren;
  • E-mails van klanten en/of medewerkers beantwoorden en doorsturen.