Administratief medewerker

Op korte termijn op zoek naar een getalenteerd administratief medewerker? Student Inhuren stuurt u vrijblijvend een voorstel met geschikte kandidaten op basis van uw wensen.

Offerte aanvragen

Meerdere inhuuropties

Via Student Inhuren kunt u op verschillende manieren medewerkers in dienst nemen. U heeft de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en de werving en selectie zelf te doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een medewerker aan te nemen op uitzend- of detacheringsbasis, of via werving & selectie.

Geen werkgeversrisico's

Administratief medewerkers huurt u op tijdelijke basis in zonder werkgeversrisico’s. Deze draagt Student Inhuren volledig.

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Student Inhuren streeft ernaar om op korte termijn geschikte kandidaten aan u voor te stellen. Nadat u een aanvraag heeft gedaan, gaat onze recruiter direct aan de slag.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen eventueel de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Heeft u op korte termijn een administratief medewerker nodig? In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week een voorstel doen voor een geschikte kandidaat. Zeker wanneer u iemand binnen de Randstad zoekt, is snel schakelen mogelijk. Wanneer het een functie betreft in een andere regio, kan het iets langer duren voordat wij een geschikt profiel gevonden hebben. Geef uw wensen en voorkeuren aan bij de specialist, zodat wij u zo snel mogelijk een voorstel kunnen doen.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Administratief medewerker inhuren

Een administratief medewerker verricht kantoorwerk en administratieve werkzaamheden. Het is daarbij belangrijk dat hij of zij sociaal en communicatief vaardig is. Ook structureel te werk gaan behoort tot één van de belangrijke punten. Dit zijn eigenschappen waar wij onze administratief medewerkers op screenen. Heeft u nog andere belangrijke criteria? Bespreek dit gerust met de specialist, zodat wij de beste profielen voor u kunnen selecteren.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren levert flexibel inzetbare administratief medewerkers aan bedrijven door heel Nederland. U heeft daarbij zelf de vrijheid om te bepalen voor hoe lang u de medewerker inhuurt. Zowel een langdurige periode als een kortere periode behoren tot de mogelijkheden.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5
Student Administratief medewerker inhuren

Werkstudenten zijn flexibel

Een werkstudent kunt u op flexibele basis inzetten, als u bijvoorbeeld tijdelijk een grote administratieve klus heeft, of ter vervanging van zwangerschap- of ziekteverlof. Omdat werkstudenten gewend zijn op hbo- of wo-niveau te opereren, zijn zij snel inzetbaar en hebben zij weinig inwerktijd en begeleiding nodig. Ideaal dus, als u en uw vaste personeel het zelf erg druk hebben. Het aantal uur dat u iemand in wilt huren, is helemaal flexibel. Meestal betreft het parttime banen tussen de 12 en 24 uur per week, maar ook fulltime krachten of oproepkrachten zijn beschikbaar.

Het is mogelijk om studenten in te huren voor vaste of wisselende diensten, voor korte of langere periodes of voor een eenmalige opdracht.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Administratief medewerker inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een administratief medewerker nog meer inhuren inhuren?

Welke bedrijven huren een administratief medewerker in?

Wat kost het inhuren van een administratief medewerker?

Heeft Student inhuren per direct een administratief medewerker beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?