Orderpicker inhuren

Op zoek naar orderpickers voor in het magazijn of distributiecentrum? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wat kost een orderpicker?

Voor een orderpicker met enige werkervaring kunt u uitgaan van een gemiddeld tarief tussen € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt onder andere af van de leeftijd van de orderpicker, het aantal orderpickers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Wilt u het precieze tarief weten? Of heeft u andere vragen over de kosten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert het inhuren van een student orderpicker u op?

Het inhuren van orderpickers levert u gemotiveerde medewerkers op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuurproces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een medewerker orderpicker inhuurt.

Dit mag u van een orderpicker verwachten

De orderpickers gaan nauwkeurig te werk. Zij zijn sterk in plannen en organiseren en weten op die manier een overzicht te houden in uw magazijn. De orderpickers verwerken de uitgaande orders, controleren deze, zetten de orders klaar en helpen indien gewenst met het laden. Vervolgens assisteren zij bij het lossen van de inkomende orders en ook deze controleren zij weer nauwkeurig. Wij hebben orderpickers beschikbaar met werkervaring en indien gewenst ook een heftruckcertificaat. Alle orderpickers hebben veiligheid op de werkvloer hoog in het vaandel staan.

Team met orderpickers inhuren?

Bent u op zoek naar meer dan één orderpicker? U kunt natuurlijk ook een heel team van orderpickers inhuren. Het team bestaat, afhankelijk van uw wensen, uit ervaren orderpickers met elk een eigen specialisatie. U kunt uw wensen wat betreft de samenstelling van het team aan ons doorgeven en wij stellen het ideale team voor u samen. Op die manier bent u verzekerd van een soepele en vlotte orderverwerking.

Stel uw eigen pool van orderpickers op

Als bedrijf in de logistiek heeft u ongetwijfeld te maken met wisselende drukte. Zo heeft u de ene week ineens veel meer orderpickers nodig dan de andere week. Via onze poolmanagementservice kunt u altijd rekenen op voldoende orderpickers. En wanneer het een rustige periode is, zit u nergens aan vast. Wij zorgen dat u altijd over ervaren medewerkers beschikt die u niet meer hoeft in te werken. En is het even een periode niet nodig, dan heeft u geen verplichting of kosten.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Gespecialiseerd in de logistiek

Door de specialisatie van Inhuren.com in de logistiek hebben wij per direct kandidaten beschikbaar.

Orderpickers met VCA

Wij zetten onze orderpickers in wanneer ze hun VCA hebben behaald.

Wij leveren door heel Nederland

Orderpickers nodig? Wij leveren door heel Nederland.

Paneelbouwer

Welke bedrijven huren een orderpicker in?

Een orderpicker is werkzaam binnen een magazijn of distributiecentrum. In de meeste gevallen is dit binnen de logistiek en transport, maar het is ook mogelijk dat een orderpicker werkzaam is in een andere branche. Zo kan een orderpicker aan de slag binnen het magazijn van een online winkel, postorderbedrijf, supermarkt of groothandel.

Taken en verantwoordelijkheden orderpickers:

  • Het klaarzetten van orders voor transport;
  • Opruimen en schoonhouden van de werkplek;
  • Het verwerken van de inkomende goederenstroom;
  • Toezien op veilige opslag en voorkomen van derving en breuk;
  • Het verzamelen van de verschillende onderdelen van een order;
  • Het controleren van kwantiteit, kwaliteit en etikettering van de order;
  • Het assisteren bij het laden van de uitgaande vracht en bij het lossen van de binnenkomende vracht.