Orderpicker inhuren

Op zoek naar orderpickers voor in het magazijn of distributiecentrum? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in de logistiek

Door de specialisatie van Inhuren.com in de logistiek hebben wij per direct kandidaten beschikbaar.

Orderpickers met VCA

Wij zetten onze orderpickers in wanneer ze hun VCA hebben behaald.

Wij leveren door heel Nederland

Orderpickers nodig? Wij leveren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een orderpicker?

Voor een orderpicker met enige werkervaring kunt u uitgaan van een gemiddeld tarief tussen € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt onder andere af van de leeftijd van de orderpicker, het aantal orderpickers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Wilt u het precieze tarief weten? Of heeft u andere vragen over de kosten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert het inhuren van een student orderpicker u op?

Het inhuren van orderpickers levert u gemotiveerde medewerkers op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuurproces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een medewerker orderpicker inhuurt.

Dit mag u van een orderpicker verwachten

De orderpickers gaan nauwkeurig te werk. Zij zijn sterk in plannen en organiseren en weten op die manier een overzicht te houden in uw magazijn. De orderpickers verwerken de uitgaande orders, controleren deze, zetten de orders klaar en helpen indien gewenst met het laden. Vervolgens assisteren zij bij het lossen van de inkomende orders en ook deze controleren zij weer nauwkeurig. Wij hebben orderpickers beschikbaar met werkervaring en indien gewenst ook een heftruckcertificaat. Alle orderpickers hebben veiligheid op de werkvloer hoog in het vaandel staan.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Team met orderpickers inhuren?

Bent u op zoek naar meer dan één orderpicker? U kunt natuurlijk ook een heel team van orderpickers inhuren. Het team bestaat, afhankelijk van uw wensen, uit ervaren orderpickers met elk een eigen specialisatie. U kunt uw wensen wat betreft de samenstelling van het team aan ons doorgeven en wij stellen het ideale team voor u samen. Op die manier bent u verzekerd van een soepele en vlotte orderverwerking.

Stel uw eigen pool van orderpickers op

Als bedrijf in de logistiek heeft u ongetwijfeld te maken met wisselende drukte. Zo heeft u de ene week ineens veel meer orderpickers nodig dan de andere week. Via onze poolmanagementservice kunt u altijd rekenen op voldoende orderpickers. En wanneer het een rustige periode is, zit u nergens aan vast. Wij zorgen dat u altijd over ervaren medewerkers beschikt die u niet meer hoeft in te werken. En is het even een periode niet nodig, dan heeft u geen verplichting of kosten.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Orderpicker inhuren inhuren

Kan ik bij student-inhuren.nl een eigen pool samenstellen?

Kan een orderpicker ook orders inpakken?

Onder welke arbeidsvoorwaarden vallen de orderpickers?

Wij hebben op korte termijn meerdere orderpickers nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?