Schiphol

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Schiphol? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

 • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent inhuren in de omgeving Schiphol

Een werkstudent is een getalenteerde student, met een uitgebreide kennis binnen een bepaald vakgebied. Meestal worden werkstudenten ingezet voor financiële, juridische of logistieke werkzaamheden. Via Student Inhuren kunt u bijvoorbeeld ook een werkstudent inhuren voor ICT- of bedrijfskundige werkzaamheden, maar ook voor verhuisklussen. Het ligt er maar net aan wat voor organisatie u bent en waar u precies naar op zoek bent. In de omgeving Schiphol zijn er natuurlijk talloze bedrijven, en die zijn allemaal opzoek naar kwalitatief goed personeel. En daar helpt student inhuren bij. Bekijk uitzendbureau Schiphol voor meer informatie.

Nieuwe generatie

Er staat een nieuwe generatie klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Het gaat hier niet over de millenials, maar over de Generatie Z.  Generatie Z werkt naast school en ze zijn bijna klaargestoomd voor een fulltime werk leven. Werkstudenten kijken met een frisse blik, zijn nieuwsgierig, kennen alle technologische ontwikkelingen en kunnen zich makkelijk aanpassen. Werkstudenten zijn getalenteerd in het vakgebied waarvoor ze leren en willen graag professionele werkervaring opdoen. Dit maakt studenten de laatste tijd erg populair op de arbeidsmarkt. Student Inhuren helpt bedrijven bij het zoeken naar een geschikte werkstudent, die past in het plaatje dat zij voor ogen hebben.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voordelen van een werkstudent

Het inhuren van werkstudenten is voor beide partijen voordelig. Voor de studenten is dit de ideale manier om professionele werkervaring op te doen, en voor u als bedrijf zijnde kunt u getalenteerd personeel inhuren. Zo biedt u een getalenteerde student van een hbo- of wo opleiding de kans om binnen uw organisatie werk te verrichten in de vorm van een bijbaan. Daarnaast zijn er meer voordelen aan een werkstudent:

 • Studenten zijn erg flexibel
 • En hierdoor kunnen ze werken bij ziekte- of uitval onder vaste werknemers;
 • In drukke periodes ondersteunende en uiteenlopende taken en werkzaamheden uitvoeren;
 • Gemakkelijk interessante theorie in praktijk omzetten;
 • Snel kunnen schakelen en een frisse blik geven op bestaande taken en werkwijze.

Waarom Student Inhuren?

Heeft u op korte termijn behoefte aan extra personeel op hbo of universitair niveau? Student Inhuren  biedt u een aantal voordelen bij het inhuren van talentvolle studenten:

 • Uitgebreide screening van kandidaten
 • Wij hebben een grote database (100.000 +)
 • Student Inhuren is aangesloten bij de NBBU
 • Dagelijks reageren er tientallen studenten op uw vacatures
 • U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren
Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Schiphol inhuren

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Wat als ik een Engelstalig of internationaal werkstudent nodig heb?

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met student-inhuren?

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?