Zoekt u een getalenteerde student voor ICT werkzaamheden?

Offerte aanvragen

ICT studenten

Student Inhuren werkt door heel Nederland met de meest getalenteerde ICT en informatica studenten op hbo- en wo-niveau. Bedrijven huren via ons  getalenteerde jonge ICT’ers in voor webdevelopment, systemen en website ontwikkeling.

ICT student inhuren

Student Inhuren levert verschillende soorten ICT studenten voor verschillende soorten opdrachten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het inzetten van studenten voor verhuizingen van uw werkplekken, ondersteunen in web development, online marketing of systeembeheer. De gemiddelde hbo of universitaire ICT student is ideaal geschikt om de bovengenoemde werkzaamheden binnen uw bedrijf uit te voeren. Student Inhuren kan op zeer korte termijn een student vanuit onze pool van ICT studenten aan u voorstellen. Een geschikte kandidaat kan al vanaf drie uur per week aan de slag bij uw onderneming.

Projecten

Bent u op dit moment met een groot ICT project bezig waarvoor u op korte termijn een aantal ervaren studenten nodig heeft? Student Inhuren levert veel studenten op projectbasis aan bedrijven die voor een project of opdracht op korte termijn een aantal extra werknemers nodig hebben. Studenten zijn in dat geval ideaal geschikt omdat ze bijna altijd op korte termijn inzetbaar zijn. Daarbij krijgt u het voordeel van Student Inhuren dat u zelf geen contracten hoeft op te stellen voor de studenten. Dat heeft als voordeel dat u de samenwerking met de studenten direct kan stoppen wanneer het project ten einde komt.

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Getalenteerde hbo en universitaire studenten

Student Inhuren heeft een grote pool aan getalenteerde hbo en universitaire studenten. Deze studenten kunt door heel Nederland inhuren.

Flexibele inzetbaarheid

De kandidaten van Student Inhuren zijn flexibel inzetbaar. U kunt studenten, young professionals of ervaren medewerkers inplannen op de dagen en uren dat u ze nodig heeft.

Geen werkgeversrisico's

Bij Student Inhuren kunt u geschikte kandidaten inhuren zonder enige werkgeversrisico's. De kandidaten treden namelijk bij ons in dienst en wij verzorgen verder het gehele inhuurproces voor u.

Platform Student Inhuren

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens. Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een ICT student inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de ICT student direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en werkzaamheden ICT studenten:

  • Het bieden van ondersteuning in web development;
  • Het uitvoeren van o.a. online marketing werkzaamheden;
  • Verhuist gemakkelijk werkplekken;
  • Beheert verschillen ICT systemen;
  • Het bieden van ondersteuning binnen verschillende grote ICT projecten;
  • Helpt medewerkers bij verschillende ICT vragen en problemen;
  • Past websites en webpagina’s aan in WordPress en bouwt pagina’s/websites in zijn totaliteit op.