ICT student

Bent u op zoek naar een student die talent heeft op het gebied van ICT?

Offerte aanvragen

Getalenteerde hbo en universitaire studenten

Student Inhuren heeft een grote pool aan getalenteerde hbo en universitaire studenten. Deze studenten kunt door heel Nederland inhuren.

Flexibele inzetbaarheid

De kandidaten van Student Inhuren zijn flexibel inzetbaar. U kunt studenten, young professionals of ervaren medewerkers inplannen op de dagen en uren dat u ze nodig heeft.

Geen werkgeversrisico's

Bij Student Inhuren kunt u geschikte kandidaten inhuren zonder enige werkgeversrisico's. De kandidaten treden namelijk bij ons in dienst en wij verzorgen verder het gehele inhuurproces voor u.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ICT-student inhuren

Student Inhuren levert ICT-studenten voor verschillende soorten opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan de verhuizing van uw werkplekken, web development, online marketing of systeembeheer. Het is daarom van belang dat de student voldoende kennis van het vak heeft en servicegericht is. Het precieze gewenste profiel kunt u bespreken met onze specialist. Zo kan de beste match worden vastgesteld voor uw organisatie.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren werkt voor bedrijven met een ICT-afdeling die op zoek zijn naar flexibel inzetbaar personeel. Wij kunnen personeel inzetten die voor zowel een lange als een kortere periode beschikbaar is. Heeft u bijvoorbeeld slechts voor een kortlopend project een ICT-student nodig? Dan kunt u de samenwerking met de student gemakkelijk stopzetten na afloop van het project. U zit dus nergens aan vast!

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Direct kandidaten beschikbaar

Heeft u per direct een geschikte ICT-student nodig? In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week voorstellen aan een kandidaat. Aan de hand van uw aanvraag wordt direct op zoek gegaan naar de beste match. Mocht het zo zijn dat u zeer specifieke wensen heeft voor een medewerker, dan kan een voorstel wellicht iets langer op zich laten wachten. Bespreek samen met de specialist uw wensen en voorkeuren zodat we direct aan de slag kunnen voor u.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over ICT student inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een ict student nog meer inhuren inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een ict student beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Heeft student inhuren overal in Nederland ict studenten beschikbaar?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?