ICT student inhuren

Bent u op zoek naar een ICT student? Student Inhuren kan u hierbij helpen.
Vraag direct meer informatie aan of geef
uw opdracht of vacature door.

Offerte aanvragen

ICT studenten

Student Inhuren werkt door heel Nederland met de meest getalenteerde ICT en informatica studenten op hbo- en wo-niveau. Bedrijven huren via ons getalenteerde jonge ICT’ers in voor webdevelopment, systemen en website ontwikkeling.

ICT student inhuren

Student Inhuren levert verschillende soorten ICT studenten voor verschillende ICT opdrachten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het inzetten van ICT studenten voor ICT verhuizingen, werkplekbeheer, web development, online marketing en systeembeheer. De gemiddelde hbo of universitaire ICT student is ideaal geschikt om ICT werkzaamheden binnen uw bedrijf uit te voeren. Student Inhuren kan op zeer korte termijn een student vanuit onze ICT studentenpool aan u voorstellen. Een ICT student kan al vanaf drie uur per week aan de slag bij uw onderneming.

Projecten

Bent u op dit moment met een groot ICT project bezig waarvoor u op korte termijn een aantal slimme studenten nodig heeft? Student Inhuren levert veel studenten op projectbasis aan bedrijven die voor een project of opdracht op korte termijn een aantal extra werknemers nodig hebben. Studenten zijn in dat geval ideaal geschikt omdat ze bijna altijd op korte termijn inzetbaar zijn. Daarbij krijgt u het voordeel van Student Inhuren dat u zelf geen contracten hoeft op te stellen voor de studenten. Dat heeft als voordeel dat u de samenwerking met de studenten direct kan stoppen wanneer het project ten einde komt.

 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Getalenteerde hbo en universitaire studenten.

Developers en hardware specialisten.

Voor projecten en vaste vacatures.

Hoe kan ik een ICT student inhuren?

U kunt een ICT student eenvoudig inhuren via Student Inhuren. Nadat u heeft aangegeven naar wat voor type student u op zoek bent en voor welke werkzaamheden gaan de recruiters van Student Inhuren direct aan de slag om de beste ICT student voor te stellen. Het werven- en selecteren van ICT studenten is helemaal vrijblijvend. Pas wanneer een student door u is goedgekeurd en van start gaat wordt het uurtarief in rekening gebracht.

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen