Werkstudent Delft

Per direct een getalenteerde werkstudent in Delft en omgeving? Bekijk de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Werkstudent Delft

Bent u op korte termijn op zoek naar een getalenteerde student die u kan ondersteunen in financiële, juridische of ICT-werkzaamheden? Delft de stad van de techniek, heeft een groot aanbod aan studenten met een enorme kennis in de techniek en bedrijfskunde. Student Inhuren is gespecialiseerd in het koppelen van deze unieke studenten aan een organisatie die graag wat werkzaamheden uit handen wilt geven.

Waar kan ik een werkstudent voor inhuren?

Soms zijn er drukke periodes, bijvoorbeeld tijdens de vakantie, waarin organisaties vaste werknemers moeten missen. Hierdoor zijn er veel taken die blijven liggen. Een werkstudent is hiervoor de ideale oplossing. Een werkstudent wil namelijk graag om in de richting van zijn of haar studie werkervaring op te doen bij een gecertificeerd bedrijf.

Wat zijn de tarieven van een werkstudent?

Het tarief van een werkstudent hangt sterk af van de opleiding, werkervaring en het aanbod in de omgeving. De meeste werkstudenten zijn in te huren voor een tarief van €20,- tot €25,- per uur. Eén van onze contactpersonen kan u een voorstel doen aan de hand van uw gewenste werkzaamheden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent de tarieven van een werkstudent.

Welke bedrijven huren een werkstudent in?

Verschillende bedrijven in de stad Delft of omgeving huren een werkstudent in. De meeste bedrijven zijn grote financiële instellingen of ICT-bedrijven. Binnen deze branches kunnen zij enthousiaste en bovengemiddelde studenten goed gebruiken. De studenten volgen meestal een studie in de richting van:

  • ICT;
  • Rechten;
  • Techniek;
  • Bedrijfskunde of bedrijfseconomie.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Inhuren zonder werkgeversrisico's

Bij Student Inhuren kunt u werkstudenten inhuren op flexibele basis zonder werkgeversrisico's.

Inhuren op flexibele basis

Bent u op zoek naar een werkstudent op flexibele basis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo snel mogelijk koppelen wij u aan een getalenteerde student.

Meerdere inhuurmogelijkheden

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Werkstudenten door heel Nederland

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland die op korte termijn op zoek zijn naar een getalenteerde en lokale werkstudent. Zo ook voor organisaties in de omgeving van Delft.  Bekijk ook alle andere steden waar u een werkstudent kunt inhuren:

Taken en verantwoordelijkheden werkstudent Delft:

  • Het uitvoeren van ICT-, financiële-, bedrijfskundige- of juridische werkzaamheden op flexibele basis;
  • Is inzetbaar voor 8 tot 24 uur per week in de omgeving Delft;
  • Volgt een opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, rechten en informatica;
  • Kan goed samenwerken en is inzetbaar voor projecten op korte en lange termijn;
  • Beschikt over een gemiddeld hoger niveau dan de gemiddelde student.