Werkstudent Eindhoven

Eindhoven beschikt over een groot aantal talentvolle technische studenten. Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Werkstudent Eindhoven

Werkstudenten bieden bedrijven grote voordelen. Bent u als bedrijf op zoek naar een flexibele technische medewerker, dan is een werkstudent wellicht interessant. Een werkstudent is 8 tot 24 uur per week inzetbaar. De studenten zijn geschikt om verschillende technische taken uit handen te nemen van vaste medewerkers. Daarnaast krijgen zij de kans om hun kennis in de praktijk toe te passen. Mocht u een student willen inhuren voor andere werkzaamheden of een andere branche, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Taken en verantwoordelijkheden van een werkstudent

  • Kan goed samenwerken in teamverband
  • Is 8 tot 24 uur per week flexibel inzetbaar
  • Is inzetbaar voor projecten op korte of lange termijn
  • Neemt belangrijke taken over van vaste werknemers
  • Beschikt over een hoger niveau dan de gemiddelde student
  • Voert technische, ICT-, of bedrijfskundige werkzaamheden uit

Technische werkstudenten in Eindhoven

Wanneer u in Eindhoven en omgeving op zoek bent naar een technische werkstudent, bent u bij Student Inhuren aan het juiste adres. Dankzij de Technische Universiteit Eindhoven kunnen wij snel en op locatie een technische student leveren. De studenten beschikken over een universitair denk- en werkniveau en hebben daarnaast behoefte aan extra werkervaring.

Voordelen van een werkstudent

Naast dat een werkstudent leergierig en een innovatieve denker is, biedt een werkstudent bedrijven nog vele andere voordelen. Een werkstudent beschikt namelijk over een hoger niveau dan de gemiddelde student en heeft hierdoor ook genoeg tijd om werkervaring op te doen. Doordat de contacturen op de universiteit vaak maar een klein gedeelte van de week in beslag nemen, is de werkstudent vaak twee of drie dagen per week fulltime inzetbaar. Een werkstudent ziet dit als een unieke kans.

Wat is het salaris van een werkstudent?

Het tarief van een werkstudent hangt sterk af van de ervaring en opleiding die hij of zij volgt. Via Student Inhuren kunt u gemakkelijk navraag doen over de tarieven van een werkstudent. U kunt een offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen met één van onze specialisten. Nadat u heeft aangegeven waar u precies naar op zoekt bent, krijgt u zo snel mogelijk een offerte opgestuurd.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist