Werkstudent Eindhoven

Op zoek naar een nieuwe talentvolle werkstudent? Student Inhuren heeft op korte termijn kandidaten beschikbaar.

Offerte aanvragen

Werkstudent Eindhoven

Op zoek naar werkstudenten in Eindhoven? Werkstudent Eindhoven is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van studenten en afstudeerders in de regio van Eindhoven en omgeving. Vanuit onze vestiging in het centrum van Eindhoven zijn onze recruiters de hele dag druk bezig met het zoeken en vinden van de meest getalenteerde werkstudenten in de regio van Eindhoven.

Technische werkstudenten

Bent u op zoek naar technische werkstudenten? Dankzij de aanwezigheid van de Technische Universiteit Eindhoven beschikken wij over een groot aantal technische studenten die op parttime basis op zoek zijn naar werkervaring naast hun studie.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Digitale werkwijze

Zodra u besluit u een student, afgestudeerde of young professional in te huren via Student Inhuren verloopt alles digitaal. Na inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen. De urenverwerking, facturatie en administratie verloopt via ons platform. Hierdoor heeft u altijd duidelijk inzicht in wat de inhuur u precies kost. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid dat onze recruiters bij u op locatie de werving doen. Dit kan interessant zijn wanneer u op korte termijn een groot aantal extra medewerkers nodig heeft.

Welke vacatures voor werkstudenten:

  • Fiscale en accountancy vacatures.
  • ICT en development vacatures.
  • Technische vacatures.
  • Human resources vacatures.
  • Juridische vacatures