Werkstudent Tilburg

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Tilburg? Bekijk op deze pagina alle informatie rondom de inhuur, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent Tilburg?

Een werkstudent Tilburg is een getalenteerde student die graag professionele werkervaring op wil doen. Naast dat een werkstudent een hbo- of universitaire opleiding volgt, hebben zij tijd over om te werken binnen het vakgebied waarvoor ze leren. Meestal worden werkstudenten ingezet binnen de ICT, juridische en fiscale branche of de economische branche.

Voordelen van een werkstudent

Een werkstudent neemt overgebleven taken over van vaste medewerkers. Daarnaast laat de werkstudent zien dat hij of zij talent heeft en geeft nieuwe inzichten aan het bedrijf. Bedrijven met een tijdelijk tekort aan personeel of een overschot aan werk, kunnen hiervoor gemakkelijk een flexibele werkstudent inzetten. Een werkstudent krijgt zo de mogelijkheid om ervaring op te doen in het werkveld. Daartegenover staat dat bedrijven gemakkelijk en voordelig een medewerker kunnen inhuren.

Tarieven van een werkstudent

Het tarief van een werkstudent hangt af van verschillende factoren. Dit heeft o.a. te maken met het opleidingsniveau, ervaring en de branche waarbinnen de student werkt. Voor meer informatie over de tarieven van een werkstudent, kunt u contact opnemen met onze specialist of één van onze andere contactpersonen.

Werkstudent inhuren in de omgeving van Tilburg

Via Student Inhuren kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen of op korte termijn een geschikte kandidaat inhuren. Zodra u een aanvraag heeft gedaan, gaat één van onze contactpersonen direct voor u aan de slag. Wij streven er dan ook naar om binnen een week een geschikte kandidaat voor te stellen. Nadat u de profielen heeft bekeken, bepaalt u zelf wie er op gesprek mag langskomen. Zodra de medewerker bij u in dienst is, verloopt de gehele urenregistratie en contact via het digitale platform van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Neem gemakkelijk en vrijblijvend contact op

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Alles is bespreekbaar met één van onze contactpersonen

Bespreek gemakkelijk het gewenste profiel van een medewerker. Eén van onze contactpersonen gaat direct aan de slag om een geschikte kandidaat te vinden.

Een werkstudent in Tilburg

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland die op korte termijn op zoek zijn naar een getalenteerde en lokale werkstudent. Zo ook voor organisaties in de omgeving van Amsterdam.  Bekijk ook alle andere steden waar u een werkstudent kunt inhuren:

Taken en verantwoordelijkheden van een werkstudent:

  • Volgt een opleiding op het gebied van rechten, bedrijfskunde, ICT of bijvoorbeeld bedrijfseconomie;
  • Voert eventueel ICT- of development werkzaamheden uit;
  • Neemt diverse taken over van vaste werknemers;
  • Is minimaal 8 tot 24 uur per week inzetbaar;
  • Is een ster in samenwerken en beschikt over verschillende hbo- of universitaire competenties.