Werkstudent Amsterdam

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Amsterdam? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Een getalenteerde werkstudent

Een werkstudent is een getalenteerde student, met een uitgebreide kennis binnen een bepaald vakgebied. Meestal worden werkstudenten ingezet voor financiële of juridische werkzaamheden. Via Student Inhuren kunt u bijvoorbeeld ook een werkstudent inhuren voor ICT- of bedrijfskundige werkzaamheden. Het ligt er maar net aan wat voor organisatie u bent en waar u precies naar op zoek bent.

Werkervaring opdoen & talent laten zien

Werkstudenten zijn getalenteerd in het vakgebied waarvoor ze leren en willen graag professionele werkervaring opdoen. Een voordeel voor u is dat eventuele taken waar uw medewerkers nu niet aan toe komen, worden uitgevoerd door een werkstudent.

Voordelen van een werkstudent

De werkwijze van Student Inhuren m.b.t. het inhuren van een werkstudent is relatief simpel en heeft veel voordelen voor beide partijen. Zo biedt u een getalenteerde student van een hbo- of wo opleiding de kans om binnen uw organisatie werk te verrichten in de vorm van een bijbaan. Daarnaast biedt de werkstudent verschillende positieve perspectieven voor uw organisatie;

  • Het opvangen van werkzaamheden door ziekte- of uitval onder vaste werknemers;
  • In drukke periodes ondersteunende en uiteenlopende taken en werkzaamheden uitvoeren;
  • Gemakkelijk interessante theorie in praktijk omzetten;
  • Snel kunnen schakelen en een frisse blik geven op bestaande taken en werkwijze.

Werkwijze van Inhuren.com

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent de inhuur van een werkstudent? Zodra u een aanvraag heeft ingediend, gaat één van onze specialisten direct voor u aan de slag. Student Inhuren streeft er hierbij naar om binnen enkele dagen een geschikte kandidaat aan u voor te stellen.

Aangezien een werkstudent naast zijn of haar studie werkt, kunt u denken aan inhuur mogelijkheden vanaf 8 tot maximaal 24 uur per week. De tarieven zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder bijvoorbeeld de werkervaring en kwaliteiten van de student. Voor meer informatie over de tarieven of werkwijze van Student Inhuren kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met onze specialist.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen voor u op een rij

Bespreek uw voorkeuren

Bespreek vrijblijvend en gratis de vacature met een contactpersoon van Student Inhuren. Wij geven u altijd advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Kandidaten op korte termijn

Na akkoord gaan wij direct op zoek naar geschikte kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij binnen een week iemand voor te stellen.

Digitaal platform Student Inhuren

Student Inhuren maakt gebruik van een digitaal platform, waar u als bedrijf gemakkelijk gewerkte uren kan inzien en een nieuwe aanvraag kan indienen.

Een werkstudent in Amsterdam

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland die op korte termijn op zoek zijn naar een getalenteerde en lokale werkstudent. Zo ook voor organisaties in de omgeving van Amsterdam.  Bekijk ook alle andere steden waar u een werkstudent kunt inhuren:

Taken en verantwoordelijkheden werkstudent Amsterdam:

  • Voert ICT-, financiële-, bedrijfskundige- of juridische werkzaamheden uit op flexibele basis;
  • Is inzetbaar voor 8- tot maximaal 24 uur per week;
  • Volgt een opleiding bedrijfskunde, bedrijfseconomie, rechten of informatica;
  • Kan goed samenwerken en is inzetbaar voor projecten op korte en lange termijn;
  • Beschikt over een gemiddeld hoger niveau dan de gemiddelde student.