Werkstudent Amsterdam

Bent u op zoek naar een getalenteerde hbo of universitaire werkstudent in de regio van Amsterdam? Bekijk hier alle (inhuur) mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Schommelende drukte opvangen door een werkstudent

De arbeidsmarkt van de meeste ondernemingen is de laatste jaren weer toegenomen. Maar er zijn nog steeds veel schommelingen in drukte voor veel bedrijven. Om deze drukte op te kunnen vangen op korte termijn wordt er gebruik gemaakt van een werkstudent.

Werkstudent Amsterdam

Een werkstudent is niets anders dan een student van een hbo- of wo-opleiding die binnen uw organisatie, in de vorm van een bijbaan, werk kan verrichten. Werkstudenten werken gemiddeld tussen de 8 en 24 uur per week naast hun studie. Daarnaast is een werkstudent getalenteerd in één van de verschillende vakgebieden zoals finance, juridische werkzaamheden of in de ICT. De student kan ingezet worden in de omgeving van Breda en beschikt over een een opleiding zoals bedrijfskunde, bedrijfseconomie, rechten en informatica. Een werkstudent kan breed ingezet worden voor verschillende taken of opdrachten en beschikt meestal over een hoger niveau dan een reguliere student.

Over Student Inhuren 

Student Inhuren steekt veel tijd in de werving- en selectie van onze werkstudenten. Daarom willen we eerst van uw organisatie een uitgebreid profiel ontvangen met daarin zoekcriteria die ook daadwerkelijk relevant en reëel te noemen zijn. Het komt te vaak voor dat bedrijven te hoge eisen stellen wanneer ze werkstudent willen inhuren. Het doel van een werkstudent inhuren is iemand naar uw organisatie te halen die het talent heeft om in relatief korte tijd zich door te ontwikkelen tot een talentvolle starter of young professional. Een werkstudent kan dus niet beschouwd worden als iemand die op korte termijn achterstallig werk kan wegwerken of iemand die al over alle ervaring beschikt.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Digitaal platform

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.  Na de inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een werkstudent in de omgeving van Amsterdam inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de administratief medewerker direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en verantwoordelijkheden werkstudent Amsterdam:

  • Het uitvoeren van ICT-, financiële-, bedrijfskundige- of juridische werkzaamheden op flexibele basis;
  • Is inzetbaar voor 8 tot 24 uur per week in Amsterdam;
  • Volgt een opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, rechten en informatica;
  • Kan goed samenwerken en is inzetbaar voor projecten op korte en lange termijn;
  • Beschikt over een gemiddeld hoger niveau dan de gemiddelde student.