Werkstudent Breda

Bent u op zoek naar een getalenteerde hbo of universitaire werkstudent in de regio van Breda? Bekijk hier alle (inhuur) mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Werkstudent Breda

De arbeidsmarkt van de meeste ondernemingen is de laatste jaren weer toegenomen. Maar er zijn nog steeds veel schommelingen in drukte voor veel bedrijven. Om deze drukte op te kunnen vangen op korte termijn wordt er gebruik gemaakt van een werkstudent.

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent in Breda en omgeving, is niets anders dan een talentvolle student op hbo- of wo niveau. Zij hebben de behoefte om naast hun studie werkervaring op te doen bij een passend bedrijf. De werkstudenten zijn flexibel inzetbaar tussen 8 en 24 uur per week. Daarnaast is een werkstudent getalenteerd in één van de verschillende vakgebieden zoals finance, juridische werkzaamheden of in de ICT.

Wat is het tarief van een werkstudent?

Het tarief van een werkstudent in Breda hangt sterk af van de opleiding, werkervaring en het aanbod in de omgeving. De meeste werkstudenten zijn in te huren voor een tarief van €20,- tot €25,- per uur. Eén van onze contactpersonen kan u een voorstel doen aan de hand van uw gewenste werkzaamheden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent de tarieven van een werkstudent.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Werkstudenten in Breda en door heel Nederland

Naast dat u een werkstudent in Breda en omgeving kan inhuren, kunt u ook op veel andere plekken in Nederland een werkstudent inhuren. De meeste werkstudenten van Student Inhuren zijn actief in grote steden zoals Amsterdam en Den Haag. Bekijk hieronder alle steden waar u een werkstudent kan inhuren:

Taken en verantwoordelijkheden werkstudent Breda:

  • Het uitvoeren van ICT-, financiële-, bedrijfskundige- of juridische werkzaamheden op flexibele basis;
  • Is inzetbaar voor 8 tot 24 uur per week in Breda;
  • Volgt een opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, rechten en informatica;
  • Kan goed samenwerken en is inzetbaar voor projecten op korte en lange termijn;
  • Beschikt over een gemiddeld hoger niveau dan de gemiddelde student.