Werkstudent Den Haag

Bent u op zoek naar een getalenteerde hbo of universitaire werkstudent in de regio van Den Haag? Bekijk hier alle (inhuur) mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Werkstudent Den Haag

De werkstudenten van Student Inhuren beschikken over minimaal een hbo niveau. U kunt de hbo en universitaire werkstudenten inhuren op uitzendbasis. Dat betekent dat u de mogelijkheid om talentvolle jonge kandidaten kennis te laten maken met uw onderneming. Met het ook op de toekomst geeft u dat de mogelijkheid extra talent te leren kennen.

Vanaf drie uur per week

U kunt een werkstudent al vanaf acht uur per week inhuren. De flexibiliteit wordt gegarandeerd door Student Inhuren. Door de werkstudent in te huren als uitzendkracht heeft u als voordeel dat u niet contractueel aan de werkstudent of Student Inhuren bent verbonden.

Zo gaan wij te werk

Vanaf ons kantoor in het centrum van Den Haag werven en selecteren wij de werkstudenten die passen binnen het profiel van uw onderneming. Wij stellen de werkstudenten aan u voor en bij goedkeuring zorgen onze mensen voor de juiste planningen, uitbetalingen, loonadministratie en contracten.

Wie zijn onze werkstudenten?

Onze werkstudenten zijn studenten van hogescholen en universiteiten uit de omgeving van Den Haag en Zuid Holland. Wij zetten gemiddeld studenten in van de Haagse Hogeschool, de Universiteit Leiden en studenten van de Erasmus Universiteit die woonachtig zijn in Den Haag.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Digitaal platform

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.  Na de inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een werkstudent in de omgeving van Amsterdam inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de administratief medewerker direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en verantwoordelijkheden werkstudent Den Haag:

  • Het uitvoeren van ICT-, financiële-, bedrijfskundige- of juridische werkzaamheden op flexibele basis;
  • Is inzetbaar voor 8 tot 24 uur per week in Den Haag;
  • Volgt een opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, rechten en informatica;
  • Kan goed samenwerken en is inzetbaar voor projecten op korte en lange termijn;
  • Beschikt over een gemiddeld hoger niveau dan de gemiddelde student.