Werkstudent Den Haag

Een getalenteerde werkstudent inhuren in Den Haag? Bekijk op deze pagina alle tarieven, mogelijkheden en werkwijze.

Offerte aanvragen

Werkstudent in Den Haag inhuren

Het aanbod aan werk in de financiële, juridische en economische sector wordt steeds groter. Meer grote bedrijven, maar ook kleine bedrijven hebben behoefte aan jong talent. U kunt hier spreken over een lichte arbeidsmarktverschuiving. Een werkstudent kan u ondersteunen in allerlei taken binnen de bovengenoemde sectoren. Het ligt er maar net aan waar uw bedrijf behoefte aan heeft.

Voordelen van een werkstudent

Werkstudenten van Student Inhuren beschikken minimaal over een hbo- of universitair denkniveau. Een werkstudent is minimaal 8 tot maximaal 24 uur inzetbaar per week. Naast dat een werkstudent beschikt over een gedegen intelligentie, hebben werkstudenten stuk voor stuk de behoefte om professionele ervaring op te doen in het werkveld. Op deze manier kunnen zij hun talent laten zien. De werkstudent in Den Haag kan bijvoorbeeld taken overnemen waar vaste werknemers niet aan toe komen.

Talentvol & innovatief

Het zijn getalenteerde studenten, met een uitgebreide kennis binnen een bepaald vakgebied. Hierbij kunt u denken aan een studie in de richting van ICT- , bedrijfskunde of commerciële economie. Naast dat zij met passie en gemak hun studie afronden, hebben zij voldoende tijd om naast hun studie werkervaring op te doen.

Werkstudenten via Student Inhuren

De werkstudenten van Student Inhuren komen uit de omgeving van Den Haag en de provincie Zuid-Holland. Hier spreken wij bijvoorbeeld over getalenteerde studenten uit het westland. In het westland zijn mensen gewend om keihard te werken en daarom dus ook ideaal als werkstudent. De meeste werkstudenten in de omgeving van Den Haag studeren aan de Haagse Hogeschool, Universiteit Leiden of bijvoorbeeld de Erasmus Universiteit.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek uw wensen

Bespreek vrijblijvend en gratis de vacature met een contactpersoon van Student Inhuren. Wij geven u altijd advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Kandidaten voorgesteld op korte termijn

Student Inhuren streeft ernaar om op korte termijn een geschikte werkstudent voor te stellen. Wij weten precies over welke kwaliteiten en expertises een werkstudent moet voldoen.

Online dienstverlening

De dienstverlening van Student Inhuren is erop gericht dat u zo snel mogelijk een geschikte werkstudent aan het werk kan zetten. Volledig digitaal & klantvriendelijk.

Werkstudenten in heel Nederland

Niet alleen in Den Haag kunt u talentvolle en gepassioneerde werkstudenten inhuren. Er zijn ook mogelijkheden om een werkstudent in te huren in voornamelijk de Randstad, maar bijvoorbeeld ook in Zwolle. De meeste grote financiële en juridische bedrijven bevinden zich tevens in de Randstad. Bekijk hieronder alle steden waar Student Inhuren u kan helpen aan een talentvolle werkstudent:

Taken en verantwoordelijkheden werkstudent Den Haag:

  • Voert ICT-, financiële-, bedrijfskundige- of juridische werkzaamheden uit op flexibele basis;
  • Is inzetbaar voor 8- tot maximaal 24 uur per week;
  • Volgt een opleiding bedrijfskunde, bedrijfseconomie, rechten of informatica;
  • Kan goed samenwerken en is inzetbaar voor projecten op korte en lange termijn;
  • Beschikt over een gemiddeld hoger niveau dan de gemiddelde student.