Werkstudent Rotterdam

Student Inhuren is gespecialiseerd in het uitzenden van hbo en universitair talent in de regio van Rotterdam. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Werkstudent Rotterdam

Bent u opzoek naar een getalenteerde werkstudent op in Rotterdam voor uw tijdelijke of fulltime vacature? Student Inhuren is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en werven- en selecteren van de meest getalenteerde studenten in de regio van Rotterdam.

HBO en Universitaire studenten

Voor werkstudent vacatures leveren wij uitsluitend hbo en universitaire studenten die in het derde of vierde jaar studeren van hun bachelor opleiding aan de universiteit of hogeschool. De meeste Rotterdamse werkstudenten in onze pool volgens een opleiding in de richting van rechten, finance, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, ICT of techniek. Met name voor ondernemingen die zich in deze richting bezig houden hebben wij het grootste aanbod van studenten.

Studenten- en startersvacatures

Zoals gezegd studeren de meeste van onze studenten in het tweede, derde of vierde jaar van hun studie. Daarnaast volgen veel werkstudenten een pre-master of master. Het voordeel daarvan is dat u iemand als werkstudent in kan huren tot hij of zij de studie heeft afgerond en ingezet kan worden als fulltime starter of young professional.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Voordelen werkstudent Rotterdam

Het grote voordeel van een werkstudent is dat u de mogelijkheid heeft om het talent van morgen naar uw organisatie te halen. En op hele flexibele basis te kijken of de werkstudent daadwerkelijk een aanwinst kan zijn voor uw onderneming op de lange termijn. Daarnaast kunt u een werkstudent koppelen aan een van uw professionals om de werklast te verlagen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij stellen u voor aan geschikte studenten die voldoen aan het door u opgestelde profiel. Daarna kunt u de werkstudent vanaf acht uur per week inhuren voor verschillende functies binnen uw onderneming. Student Inhuren organiseert voor u de planningen, contracten, voortgangsgesprekken en

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen