Werkstudent Rotterdam

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Rotterdam? Bekijk alle tarieven, mogelijkheden en werkwijze.

Offerte aanvragen

Werkstudent in Rotterdam inhuren

Op zoek naar een werkstudent die bijvoorbeeld verschillende financiële of juridische werkzaamheden kan uitvoeren? Of heeft u op sommige dagen last van onderbezetting? Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland aan werkstudenten die op korte termijn inzetbaar zijn. Een werkstudent kan u voornamelijk ondersteunen binnen vakgebieden zoals: bedrijfskunde, bedrijfseconomie, finance, techniek en de ICT.

Wat doet een werkstudent?

De werkstudenten van Student Inhuren beschikken over hbo- of universitair denkniveau. Daarbij is een werkstudent altijd 8 tot 24 uur per week inzetbaar. De taken kunnen afwisselend zijn, maar ook kunnen zij taken overnemen van vaste werknemers. Wanneer u bijvoorbeeld merkt dat sommige taken lang blijven liggen of eigenlijk niet worden uitgevoerd, kan een werkstudent een ideale oplossing zijn.

Rotterdam de moderne stad vol met innovatieve denkers

In Rotterdam zitten veel grote internationale maar ook nationale bedrijven gevestigd. ”De havenstad” is natuurlijk niet onbekend. Door de grote hoeveelheid aan werkruimte, zijn er genoeg grote en kleine bedrijven. Daarnaast is het aanbod aan talentvolle en innovatieve denkers in Rotterdam en omgeving erg groot. Denk bijvoorbeeld aan alle dorpen in het Westland waarbij Rotterdam onder de young professionals en studenten erg in trek is.

Voordelen van een werkstudent

Onze werkstudenten zijn leergierig en willen graag passende werkervaring opdoen. Een werkstudent inhuren biedt daardoor voordelen voor zowel u als de young professional zelf. Zo biedt u als bedrijf een kans aan de werkstudent om zichzelf verder te ontwikkelingen binnen een organisatie. Waarbij de student u met een scherpe blik, nieuwe inzichten geeft op uw werkzaamheden. Alle voordelen op een rijtje:

  • Zijn voor minimaal 8 uur per week flexibel inzetbaar;
  • Kennis over trends & ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Gemotiveerde studenten die graag meer werkervaring op willen doen;
  • Volgen een opleiding in finance, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, ICT- of techniek.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Per direct personeel inhuren

Op zeer korte termijn een geschikte werkstudent in de omgeving van Rotterdam nodig? Student Inhuren streeft ernaar u zo snel mogelijk te koppelen aan een getalenteerde kandidaat.

Belangrijk voordeel van een werkstudent

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Digitaal platform van Student Inhuren

Student Inhuren werkt volledig digitaal en door heel Nederland. Nadat u een aanvraag heeft ingediend, neemt één van onze contactpersonen zo snel mogelijk contact met u op.

Werkstudent Rotterdam

Naast dat u in Rotterdam een getalenteerde werkstudent in kunt huren, kunt u ook werkstudenten in andere steden inhuren. Hierbij kunt u denken aan werkstudenten in de Randstad, maar bijvoorbeeld ook in Zwolle. Bekijk hieronder alle steden waar Student Inhuren u kan helpen aan een talentvolle werkstudent:

Taken en verantwoordelijkheden werkstudent Rotterdam:

  • Voert ICT-, financiële-, bedrijfskundige- of juridische werkzaamheden uit op flexibele basis;
  • Is inzetbaar voor 8- tot maximaal 24 uur per week;
  • Volgt een opleiding bedrijfskunde, bedrijfseconomie, rechten of informatica;
  • Kan goed samenwerken en is inzetbaar voor projecten op korte en lange termijn;
  • Beschikt over een gemiddeld hoger niveau dan de gemiddelde student.