Officemanager

Bent u op zoek naar een getalenteerde officemanager? Bij Student Inhuren helpen wij u graag aan het vinden van de juiste match!

Offerte aanvragen

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Wij streven ernaar om binnen een week geschikte kandidaten aan u voor te stellen. Nadat u een aanvraag heeft gedaan, gaat onze recruiter direct aan de slag.

Door heel Nederland werkzaam

Of u nu een officemanager zoekt in de Randstad, het noorden of zuiden van het land, Student Inhuren heeft een uitgebreid netwerk aan kandidaten door het hele land.

Geen werkgeversrisico's

Bij Student Inhuren huurt u op tijdelijke basis een officemanager in zonder werkgeversrisico’s. Deze draagt Student Inhuren volledig.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen eventueel de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Heeft u op korte termijn een officemanager nodig? In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week een voorstel doen voor een geschikte kandidaat. Zeker wanneer u iemand binnen de Randstad zoekt, is snel schakelen mogelijk. Wanneer het een functie betreft in een andere regio, kan het iets langer duren voordat wij een geschikt profiel gevonden hebben. Geef uw wensen en voorkeuren aan bij de specialist, zodat wij u zo snel mogelijk een voorstel kunnen doen.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Officemanager inhuren

Een officemanager is binnen een bedrijf verantwoordelijk voor o.a. het onderhouden van klantcontact per e-mail of telefoon, agendabeheer en overige secretariële werkzaamheden. Vaak fungeert een officemanager ook als een personal assistent van de directie. Het is een ware schakel tussen allerlei afdelingen en medewerkers. In deze functie is het dus erg belangrijk om flexibel te zijn en om goed overzicht te houden. Ook is het van groot belang om communicatief sterk te zijn.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door de toenemende vergrijzing en het groeiende tekort aan (jonge) talenten, is het voor organisaties steeds moeilijker om een goede office manager te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Wij bemiddelen en helpen organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Op korte termijn een geschikte kandidaat

Student Inhuren streeft ernaar om binnen een week al een geschikte en ondernemende kandidaat aan u voor stellen, zodat uw vacature zo snel mogelijk ingevuld is. In de praktijk is deze termijn ook vaak realiseerbaar. Samen met de recruiter maakt u een profiel van de officemanager aan.  Op basis van dit profiel, krijgt u een voorstel met geschikte kandidaten. Vervolgens plannen we een afspraak in tussen u en de kandidaat van uw keuze. Indien u tevreden bent, kunt u deze kandidaat direct inhuren.

 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Officemanager inhuren

Uit welke inhuuropties kan ik kiezen bij Student Inhuren?

Heeft Student Inhuren per direct een officemanager beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een officemanager?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?