Hikers

Groot evenement of actie georganiseerd en heeft u hikers nodig? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Hikers met meerdere jaren rij-ervaring.

Wij zetten alleen studenten en hikers in die meerdere jaren rij-ervaring hebben.

Onze hikers zijn flexibel inzetbaar

U kunt de hikers voor een aantal uur of meerdere weken inhuren. Dit is flexibel en van uw wensen afhankelijk.

U profiteert van onze ervaring.

Student Inhuren zet dagelijks hikers in bij verschillende organisaties door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat levert het inhuren van een student hiker u op?

De inhuur van student hikers levert u gemotiveerde en representatieve studenten op die veilig de weg op gaan. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; zo betaalt u niets voor het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student hiker inhuurt.

Dit mag u van een student hiker verwachten

De student hikers hebben allemaal ruime rijervaring en gaan netjes de weg op. Uw auto is bij onze student hiker in goede handen. De hiker haalt het voertuig op, rijdt vlot naar de juiste locatie en levert de auto weer netjes in. Uiteraard controleert de hiker de auto bij het ophalen, om te checken of de auto nog in goede staat is. Ook bij het afleveren zorgt de hiker dat de auto nog in piekfijne staat is en dit wordt gecontroleerd. De studenten beschikken allemaal over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, gedragen zich netjes in het verkeer en kunnen goed zelfstandig werken.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Team met student hikers inhuren?

Wilt u meer dan één hiker inhuren? Dan kunt u natuurlijk een geheel team van student hikers inzetten! Een team met student hikers zorgt ervoor dat de werkzaamheden sneller afgerond zijn. De studenten kunnen elkaar bijvoorbeeld ook afwisselen door de flexibele beschikbaarheid. Of heeft u in elke regio een aantal student hikers nodig voor een zo optimaal mogelijke route? Geen probleem! Onze student hikers kunnen door heel Nederland ingezet worden. Belangrijk om te weten is dat wij de student hikers alleen inzetten bij organisaties en dus niet voor particulieren.

Stel uw eigen pool van student hikers op

Heeft u regelmatig meerdere student hikers nodig? Wij kunnen u onze poolmanagementservice bieden. Met deze service zit u nergens aan vast, dus in rustige periodes hoeft u geen personeel in te zetten als dat niet nodig is. Wanneer u juist drukte ervaart, kunt u direct ervaren en ingewerkte student hikers inzetten. Zo heeft u altijd het juiste aantal personeel beschikbaar. En dat zonder dat u omkijken heeft naar de planning!

Chauffeurs

U kunt ook andere chauffeurs van Student Inhuren inzetten:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Hikers inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een hiker nog meer inhuren inhuren?

Wat kost het inhuren van een hiker?

Heeft Student inhuren per direct een hiker beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?