Hikers inhuren

Groot evenement of actie georganiseerd en heeft u hikers nodig? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wat levert het inhuren van een student hiker u op?

De inhuur van student hikers levert u gemotiveerde en representatieve studenten op die veilig de weg op gaan. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; zo betaalt u niets voor het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student hiker inhuurt.

Dit mag u van een student hiker verwachten

De student hikers hebben allemaal ruime rijervaring en gaan netjes de weg op. Uw auto is bij onze student hiker in goede handen. De hiker haalt het voertuig op, rijdt vlot naar de juiste locatie en levert de auto weer netjes in. Uiteraard controleert de hiker de auto bij het ophalen, om te checken of de auto nog in goede staat is. Ook bij het afleveren zorgt de hiker dat de auto nog in piekfijne staat is en dit wordt gecontroleerd. De studenten beschikken allemaal over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, gedragen zich netjes in het verkeer en kunnen goed zelfstandig werken.

Team met student hikers inhuren?

Wilt u meer dan één hiker inhuren? Dan kunt u natuurlijk een geheel team van student hikers inzetten! Een team met student hikers zorgt ervoor dat de werkzaamheden sneller afgerond zijn. De studenten kunnen elkaar bijvoorbeeld ook afwisselen door de flexibele beschikbaarheid. Of heeft u in elke regio een aantal student hikers nodig voor een zo optimaal mogelijke route? Geen probleem! Onze student hikers kunnen door heel Nederland ingezet worden. Belangrijk om te weten is dat wij de student hikers alleen inzetten bij organisaties en dus niet voor particulieren.

Stel uw eigen pool van student hikers op

Heeft u regelmatig meerdere student hikers nodig? Wij kunnen u onze poolmanagementservice bieden. Met deze service zit u nergens aan vast, dus in rustige periodes hoeft u geen personeel in te zetten als dat niet nodig is. Wanneer u juist drukte ervaart, kunt u direct ervaren en ingewerkte student hikers inzetten. Zo heeft u altijd het juiste aantal personeel beschikbaar. En dat zonder dat u omkijken heeft naar de planning!

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag?

De voordelen voor u op een rij

Hikers met meerdere jaren rij-ervaring.

Wij zetten alleen studenten en hikers in die meerdere jaren rij-ervaring hebben.

Onze hikers zijn flexibel inzetbaar

U kunt de hikers voor een aantal uur of meerdere weken inhuren. Dit is flexibel en van uw wensen afhankelijk.

U profiteert van onze ervaring.

Student Inhuren zet dagelijks hikers in bij verschillende organisaties door heel Nederland.

Welke bedrijven huren een hiker in?

Een hiker wordt doorgaans ingezet bij bedrijven die werken met het verhuren of verkopen van auto’s. Een hiker wordt ingehuurd door leasemaatschappijen, importeurs en autoverhuurders om de auto’s van punt A naar B te brengen. De bedrijven geven door wat de opdrachten zijn voor die dag.

Taken en verantwoordelijkheden hiker:

  • Baliewerkzaamheden;
  • Voorrijden en tanken van de auto’s;
  • Controleren van de technische staat van de auto’s;
  • Het verhuur klaarmaken en reinigen van de auto’s;
  • Servicegericht en vriendelijk te woord staan van klanten;
  • Het zelfstandig halen en brengen van auto’s bij klanten buiten de vestiging;
  • Het in- en uitchecken van de auto’s waarbij je goed let op schade en de klant uitleg geeft over het juiste gebruik van de auto.