ICT verhuizing

Student Inhuren helpt bedrijven bij ICT-verhuizingen!

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties.

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een student ICT-verhuizer?

Wanneer u een student wilt inhuren die ervaring heeft met ICT-verhuizingen, moet u rekening houden met een tarief tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal verhuizers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor overige vragen met betrekking tot het tarief kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert een student ICT-verhuizer u op?

Het inhuren van ICT-verhuizers/Migratiemedewerkers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student ICT-verhuizer inhuurt.

Dit mag u van een student ICT-verhuizer verwachten

Onze student ICT-verhuizers zijn in staat om binnen een korte termijn uw digitale omgeving te verhuizen. Zij gaan netjes te werk zodat u geen werkplekken, data of andere bestanden verliest. Onze ICT-studenten hebben kennis van werkplekbeheer, software installatie, bekabeling en bedrading en netwerk installatie. De verhuizers werken snel zodat de ICT-omgeving weer zo snel mogelijk live is. Zij kunnen u van A tot Z ondersteunen in de verhuizing. De studenten zijn altijd binnen korte termijn beschikbaar. Belangrijk om te weten is dat bij de inhuur van de student ICT-verhuizers geen materiaal of vervoer inbegrepen is, dit moet u zelf regelen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Verhuisteam met ICT-studenten inhuren?

Zoekt u meer dan één verhuizer, zodat uw ICT-verhuizing zo snel mogelijk verloopt? U kunt uiteraard een team van ervaren student ICT-verhuizers inhuren. Het team bestaat uit gemotiveerde studenten die onderling goed samenwerken om de klus te klaren. U kunt bijvoorbeeld ook een team laten samenstellen waarin elke student een eigen specialisatie heeft. Zo hebben wij bijvoorbeeld student ICT-verhuizers beschikbaar die veel van de netwerkinstallatie afweten, terwijl anderen zich meer richten op de bekabeling.

Stel uw eigen pool van student ICT-verhuizers op

Heeft u geregeld ICT-verhuizers nodig? In dat geval bieden wij u de mogelijkheid om een pool van student ICT-verhuizers op te stellen. Wij stellen voor u de pool samen op basis van uw wensen. U beschikt op die manier altijd over het juiste aantal student ICT-verhuizers zonder dat u ergens aan vast zit. De studenten hoeft u niet meer in te werken, zij hebben al de nodige ervaring. Wij kunnen ook de planning voor u verzorgen. Kortom: u heeft met onze poolmanagementservice geen omkijken meer naar de inhuur van personeel!

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over ICT verhuizing inhuren

Kan student-inhuren per direct een ict verhuizing regelen?

Wat kost een ict verhuizing?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Kan student-inhuren overal in Nederland een ict verhuizing regelen?