ICT verhuizing

Student Inhuren helpt bedrijven bij ICT verhuizingen!

Offerte aanvragen

Wat kost een student ICT-verhuizer?

Wanneer u een student wilt inhuren die ervaring heeft met ICT-verhuizingen, moet u rekening houden met een tarief tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal verhuizers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor overige vragen met betrekking tot het tarief kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert een student ICT-verhuizer u op?

Het inhuren van ICT-verhuizers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een aantal voordelen met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student ICT-verhuizer inhuurt.

Dit mag u van een student ICT-verhuizer verwachten

Onze student ICT-verhuizers zijn in staat om binnen een korte termijn uw digitale omgeving te verhuizen. Zij gaan netjes te werk zodat u geen werkplekken, data of andere bestanden verliest. Onze ICT studenten hebben kennis van werkplekbeheer, software installatie, bekabeling en bedrading en netwerk installatie. De verhuizers werken snel zodat de ICT-omgeving weer zo snel mogelijk live is. Zij kunnen u van A tot Z ondersteunen in de verhuizing. De studenten zijn altijd binnen korte termijn beschikbaar. Belangrijk om te weten is dat bij de inhuur van de student ICT-verhuizers geen materiaal of vervoer inbegrepen is, dit moet u zelf regelen.

Verhuisteam met ICT studenten inhuren?

Zoekt u meer dan één verhuizer, zodat uw ICT-verhuizing zo snel mogelijk verloopt? U kunt uiteraard een team met ervaren student ICT-verhuizers inhuren. Het team bestaat uit gemotiveerde studenten die onderling goed samenwerken om de klus te klaren. U kunt bijvoorbeeld ook een team laten samenstellen waarin elke student een eigen specialisatie heeft. Zo hebben wij bijvoorbeeld student ICT-verhuizers beschikbaar die veel van de netwerkinstallatie afweten, terwijl anderen zich meer richten op de bekabeling.

Stel uw eigen pool van student ICT-verhuizers op

Heeft u geregeld ICT-verhuizers nodig? In dat geval bieden wij u de mogelijkheid om een pool van student ICT-verhuizers op te stellen. Wij stellen voor u de pool samen op basis van uw wensen. U beschikt op die manier altijd over het juiste aantal student ICT-verhuizers zonder dat u ergens aan vast zit. De studenten hoeft u niet meer in te werken, zij hebben al de nodige ervaring. Wij kunnen ook de planning voor u verzorgen. Kortom: u heeft met onze poolmanagementservice geen omkijken meer naar de inhuur van personeel!

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Ervaren team van ICT-monteurs

Student Inhuren zet wekelijks ICT-monteurs in op verschillende projecten. Hierdoor hebben wij altijd ervaren medewerkers voor uw ICT verhuizing tot onze beschikking.

Op project basis

U kunt de ICT monteurs op projectbasis inhuren totdat de gehele ICT verhuizing is uitgevoerd.

U loopt geen risico's bij ziekte, uitval of verlof.

De ICT monteurs zijn allemaal in dienst bij Student Inhuren. U loopt dus geen risico bij de inhuur van de medewerkers.

De ICT monteurs van Student Inhuren

Student Inhuren heeft een pool van ervaren ICT monteurs en bedrading monteurs. Voorafgaand aan het project komt één van onze accountmanagers langs om de werkzaamheden te bekijken en een inschatting te maken van de werkzaamheden. Wij werken met ons team van ICT monteurs door heel Nederland. Zo voeren wij ICT verhuizingen uit in opdracht van grote verhuisbedrijven. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor reguliere verhuizingen kunt u ook kijken op onze pagina over studentverhuizers.

Wat komt er een bij ICT verhuizing kijken?

  • Af- en aankoppeling van bedradingen;
  • Aansluiten van monitoren en computers;
  • Sjouwen van werkplekken;
  • Aansluiten van werkplekken;
  • Af- en aankoppelen van printers;
  • Aansluiten van WiFi netwerk;
  • Netjes wegwerken van de bedrading.