ICT verhuizing

Bent u op zoek naar studenten ICT die de verhuizing van uw digitale omgeving kunnen faciliteren? Schakel dan een betrouwbare, externe partij in die u op korte termijn van gekwalificeerde ICT-verhuizers voorziet.

Offerte aanvragen

Wat kost een student ICT-verhuizer?

Wanneer u een student wilt inhuren die ervaring heeft met ICT-verhuizingen, moet u rekening houden met een tarief tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal verhuizers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor overige vragen met betrekking tot het tarief kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert het inhuren van een student ICT-verhuizer u op?

Het inhuren van ICT-verhuizers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een aantal voordelen met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student ICT-verhuizer inhuurt.

Dit mag u van een student ICT-verhuizer verwachten

Onze student ICT-verhuizers zijn in staat om binnen een korte termijn uw digitale omgeving te verhuizen. Zij gaan netjes te werk zodat u geen werkplekken, data of andere bestanden verliest. Onze ICT studenten hebben kennis van werkplekbeheer, software installatie, bekabeling en bedrading en netwerk installatie. De verhuizers werken snel zodat de ICT-omgeving weer zo snel mogelijk live is. Zij kunnen u van A tot Z ondersteunen in de verhuizing. De studenten zijn altijd binnen korte termijn beschikbaar. Belangrijk om te weten is dat bij de inhuur van de student ICT-verhuizers geen materiaal of vervoer inbegrepen is, dit moet u zelf regelen.

Verhuisteam met ICT studenten inhuren?

Zoekt u meer dan één verhuizer, zodat uw ICT-verhuizing zo snel mogelijk verloopt? U kunt uiteraard een team met ervaren student ICT-verhuizers inhuren. Het team bestaat uit gemotiveerde studenten die onderling goed samenwerken om de klus te klaren. U kunt bijvoorbeeld ook een team laten samenstellen waarin elke student een eigen specialisatie heeft. Zo hebben wij bijvoorbeeld student ICT-verhuizers beschikbaar die veel van de netwerkinstallatie afweten, terwijl anderen zich meer richten op de bekabeling.

Stel uw eigen pool van student ICT-verhuizers op

Heeft u geregeld ICT-verhuizers nodig? In dat geval bieden wij u de mogelijkheid om een pool van student ICT-verhuizers op te stellen. Wij stellen voor u de pool samen op basis van uw wensen. U beschikt op die manier altijd over het juiste aantal student ICT-verhuizers zonder dat u ergens aan vast zit. De studenten hoeft u niet meer in te werken, zij hebben al de nodige ervaring. Wij kunnen ook de planning voor u verzorgen. Kortom: u heeft met onze poolmanagementservice geen omkijken meer naar de inhuur van personeel!

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Getalenteerde ICT studenten voor uw ICT verhuizingen.

ICT verhuizers met kennis direct in huis.

U loopt geen risico's bij ziekte, uitval of verlof.

Wist u dat u:

✓ Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
✓ Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
✓ Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
✓ Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
✓ De studenten niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
✓ Bij tevredenheid de studenten na 1040 uur mag overnemen?
✓ Ons altijd mag verrassen met ingewikkelde vragen?

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen