Chauffeurs inhuren

Op korte termijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs? Via Student Inhuren kunt u chauffeurs voor een vast tarief per uur inhuren.

Offerte aanvragen

Direct inzetbare pool van chauffeurs.

Student Inhuren heeft een direct inzetbare pool van chauffeurs met een B of C rijbewijs.

Opdracht op ons platform zetten!

Student Inhuren heeft een platform waar bedrijven hun opdrachten en diensten door kunnen geven.

Direct contact met uw eigen contactpersoon.

Kiest u ervoor een chauffeur in te huren? Dan krijgt u dagelijks direct contact en hulp van een medewerker van Student Inhuren.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een chauffeur inhuren

Student Inhuren heeft een grote pool van chauffeurs die wij door heel Nederland inzetten. Voor het grootste deel zetten wij chauffeurs en koeriers in met een B-rijbewijs die in bijvoorbeeld bestel- en bezorgauto’s, bakwagens en sprinters kunnen rijden. Daarnaast zetten wij samen met chauffeurs bijrijders in die helpen bij het bezorgen, laden en lossen van de bestellingen. De inhuur van een chauffeur gaat op basis van het aantal gewerkte uren.

Wij doen geen losse ritten

Student Inhuren zet chauffeurs en koeriers in voor verschillende bedrijven door heel Nederland. U kunt geen chauffeurs inhuren voor losse ritten. Student Inhuren helpt bedrijven die op flexibele basis extra chauffeurs nodig hebben.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Student Inhuren zet chauffeurs in bij een divers aantal bedrijven in Nederland. Zo werken wij voor retailbedrijven, bedrijven in de food- en agrarische sector en logistiek dienstverleners. U kunt chauffeurs inhuren vanaf een halve dag tot op fulltime basis.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Ervaring in de logistiek en transport

Student Inhuren heeft een aantal interne medewerkers die veel ervaring hebben in de logistiek en transport. Mike Gordijn is door de gehele Randstad hét aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers in de transport en logistiek. Heeft u een vraag over de inhuur van chauffeurs of de planning voor een opdracht? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike. Hij zal uw vraag per mail (of per telefoon) direct proberen te beantwoorden.

Wie zijn onze chauffeurs?

Onze chauffeurs hebben allemaal minimaal een B-rijbewijs en hebben veel ervaring met zowel lange als kortere ritten. Of u nu een chauffeur inhuurt voor goederenvervoer of personenvervoer: onze student chauffeurs gaan veilig de weg op. Op de bestemming aangekomen, zijn zij het visitekaartje van uw organisatie. U kunt daarom verwachten dat de student chauffeurs zeer representatief zijn en klantvriendelijk met de mensen omgaan.

Chauffeur pagina's

Bent u opzoek naar een bepaald soort chauffeur? Student Inhuren kan meerdere soorten chauffeurs inzetten:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Chauffeurs inhuren inhuren

Is het mogelijk om een chauffeur en een bijrijder in te huren?

Heeft Student inhuren per direct een chauffeur beschikbaar?

Ik heb een chauffeur/bijrijder nodig die zware dingen kan sjouwen. Is dat mogelijk?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?

Wat kost het inhuren van een chauffeur?