Chauffeurs

Op korte termijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs? Via Student Inhuren kunt u chauffeurs voor een vast tarief per uur inhuren.

Opdracht doorgeven

Een chauffeur inhuren

Student Inhuren heeft een grote pool van chauffeurs die wij door heel Nederland inzetten. Voor het grote deel zetten wij chauffeurs en koeriers in met een B-rijbewijs die in bijvoorbeeld bestel- en bezorgauto’s, bakwagens en sprinters kunnen rijden. Daarnaast zetten wij samen met chauffeurs bijrijders in die helpen bij het bezorgen, laden en lossen van de bestellingen. De inhuur van een chauffeur gaat op basis van het aantal gewerkte uren. Student Inhuren heeft nog geen dienstverlening op basis van het aantal gereden kilometers van de chauffeurs of koeriers.

Wij doen geen losse ritten

Student Inhuren zet chauffeurs en koeriers in voor verschillende bedrijven door heel Nederland. U kunt geen chauffeurs inhuren voor losse ritten. Student Inhuren helpt bedrijven die op flexibele basis extra chauffeurs nodig hebben.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Student Inhuren zet chauffeurs in bij een divers aantal bedrijven in Nederland. Zo werken wij voor retailbedrijven, bedrijven in de food- en agrarische sector en logistiek dienstverleners. U kunt chauffeurs inhuren vanaf een halve dag tot op fulltime basis.

Eénmalig pakketje?

Heeft u eenmalig een pakketje dat van locatie A naar B gebracht moet worden? Dan moeten wij u adviseren hiervoor contact op te nemen met een koeriersbedrijf bij u in de regio. Student Inhuren kan u hierbij helaas niet ondersteunen.

Ervaring in de logistiek en transport

Student Inhuren heeft een aantal interne medewerkers die veel ervaring hebben in de logistiek en transport. Mike Gordijn is door de gehele Randstad hét aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers in de transport en logistiek. Heeft u een vraag over de inhuur van chauffeurs of de planning voor een opdracht? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike (rechts op deze pagina). Hij zal uw vraag eventueel per mail (of per telefoon) direct proberen te beantwoorden.

Wie zijn onze chauffeurs?

Onze chauffeurs hebben allemaal minimaal een B-rijbewijs en hebben veel ervaring met zowel lange als kortere ritten. Of u nu een chauffeur inhuurt voor goederenvervoer of personenvervoer, onze student chauffeurs gaan veilig de weg op. Op de bestemming aangekomen zijn zij het visitekaartje van uw organisatie. U kunt daarom verwachten dat de student chauffeurs zeer representatief zijn en klantvriendelijk met de mensen omgaan.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel direct uw vraag:

Dit kunnen wij voor u betekenen:

Direct inzetbare pool van chauffeurs.

Student Inhuren heeft een direct inzetbare pool van chauffeurs met een B of C rijbewijs.

Opdracht op ons platform zetten!

Student Inhuren heeft een platform waar bedrijven hun opdrachten en diensten door kunnen geven.

Direct contact met uw eigen contactpersoon.

Kiest u ervoor een chauffeur in te huren? Dan krijgt u dagelijks direct contact en hulp van een medewerker van Student Inhuren.

Inhuren via het platform van Student Inhuren

Via het platform van Student Inhuren kunt u eenvoudig uw opdracht doorgeven. Chauffeurs van Student Inhuren krijgen een melding en kunnen vervolgens direct op de opdracht reageren.

Bekijk ook:

Taken en verantwoordelijkheden chauffeurs:

  • Sorteren en laden van de bestelling(en) in de wagen;
  • Controleren of je alle informatie omtrent de bezorging hebt gekregen;
  • Overleggen van de route met planning;
  • Controleren of het voertuig in goede staat is;
  • Contact met de klant;
  • Uitvoeren van lichte montage werkzaamheden;
  • Bijhouden logistieke administratie.