Chauffeurs

Op korte termijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs? Via Student Inhuren kunt u chauffeurs voor een vast tarief per uur inhuren.

Opdracht doorgeven

Een chauffeur inhuren

Student Inhuren heeft een grote pool van chauffeurs die wij door heel Nederland inzetten. Voor het grootste deel zetten wij chauffeurs en koeriers in met een B-rijbewijs die in bijvoorbeeld bestel- en bezorgauto’s, bakwagens en sprinters kunnen rijden. Daarnaast zetten wij samen met chauffeurs bijrijders in die helpen bij het bezorgen, laden en lossen van de bestellingen. De inhuur van een chauffeur gaat op basis van het aantal gewerkte uren.

Wij doen geen losse ritten

Student Inhuren zet chauffeurs en koeriers in voor verschillende bedrijven door heel Nederland. U kunt geen chauffeurs inhuren voor losse ritten. Student Inhuren helpt bedrijven die op flexibele basis extra chauffeurs nodig hebben.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Student Inhuren zet chauffeurs in bij een divers aantal bedrijven in Nederland. Zo werken wij voor retailbedrijven, bedrijven in de food- en agrarische sector en logistiek dienstverleners. U kunt chauffeurs inhuren vanaf een halve dag tot op fulltime basis.

Ervaring in de logistiek en transport

Student Inhuren heeft een aantal interne medewerkers die veel ervaring hebben in de logistiek en transport. Mike Gordijn is door de gehele Randstad hét aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers in de transport en logistiek. Heeft u een vraag over de inhuur van chauffeurs of de planning voor een opdracht? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike (rechts op deze pagina). Hij zal uw vraag per mail (of per telefoon) direct proberen te beantwoorden.

Wie zijn onze chauffeurs?

Onze chauffeurs hebben allemaal minimaal een B-rijbewijs en hebben veel ervaring met zowel lange als kortere ritten. Of u nu een chauffeur inhuurt voor goederenvervoer of personenvervoer: onze student chauffeurs gaan veilig de weg op. Op de bestemming aangekomen, zijn zij het visitekaartje van uw organisatie. U kunt daarom verwachten dat de student chauffeurs zeer representatief zijn en klantvriendelijk met de mensen omgaan.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel direct uw vraag:

Dit kunnen wij voor u betekenen:

Direct inzetbare pool van chauffeurs.

Student Inhuren heeft een direct inzetbare pool van chauffeurs met een B of C rijbewijs.

Opdracht op ons platform zetten!

Student Inhuren heeft een platform waar bedrijven hun opdrachten en diensten door kunnen geven.

Direct contact met uw eigen contactpersoon.

Kiest u ervoor een chauffeur in te huren? Dan krijgt u dagelijks direct contact en hulp van een medewerker van Student Inhuren.

Welke bedrijven huren een chauffeur in?

Chauffeurs kunnen door de meest uiteenlopende bedrijven worden ingehuurd. In principe betreffen het bedrijven die goederen of producten aan de consument leveren. Zo kan een chauffeur werkzaam zijn voor witgoedbedrijven, meubelzaken of bedrijven in de voedingsindustrie, transport of logistiek.

Taken en verantwoordelijkheden chauffeurs:

  • Contact met de klant;
  • Bijhouden logistieke administratie;
  • Overleggen van de route met planning;
  • Controleren of het voertuig in goede staat is;
  • Uitvoeren van lichte montage werkzaamheden;
  • Sorteren en laden van de bestelling(en) in de wagen;
  • Controleren of je alle informatie omtrent de bezorging hebt gekregen.