wat is een werkstudent

Bekijk hieronder wat een werkstudent is en wat de mogelijkheden zijn om een werkstudent op flexibele basis in te huren via Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is eigenlijk niets anders dan een student van een hbo- of wo-opleiding die binnen uw organisatie, al dan niet in de vorm van een bijbaan, werk komt verrichten. Werkstudenten werken gemiddeld tussen de 12 en 24 uur per week. Dit gaat onder andere om studenten van opleidingen zoals rechten, bedrijfskunde, bedrijfseconomie en informatica.

Verschil met ”reguliere studenten”

Werkstudenten is een term waarmee over het algemeen wordt bedoeld studenten met een hbo- of universitair niveau die bij bedrijven in de zakelijke dienstverlening werken. Met name accountantskantoren, advocatenkantoren en financiële dienstverleners gebruiken de term ”werkstudenten”.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Werkstudent betekenis

Een werkstudent is dus een student met een hbo- of wo-opleiding die werkt bij een bedrijf. Veel bedrijven zijn erg geïnteresseerd in werkstudenten.  Omdat studenten nieuwsgierig zijn, daarnaast hebben werkstudenten kennis van de meeste digitale ontwikkelingen. Dit zijn erg nuttige eigenschappen om meteen als waardevolle werknemer aan de slag te gaan. Veel bedrijven huren werkstudenten in als een waardevolle aanvulling op hun bestaande team van vaste en ervaren werknemers. Daarnaast is het werven en selecteren van werkstudenten een ideale manier om getalenteerde werknemers te selecteren voor de toekomst.

Wilt u een werkstudent inhuren?

Via Student Inhuren kunt u op korte termijn meerdere werkstudenten voorgesteld krijgen. Student Inhuren is gespecialiseerd in de bemiddeling van werkstudenten. Via de dienstverlening van Student Inhuren weten veel bedrijven jaarlijks veel nieuwe getalenteerde werknemers te vinden. Meer te weten komen over het inhuren van werkstudenten? Bel dan direct naar het gratis informatienummer of mail de contactpersoon op deze pagina direct.

Of ben je zelf een werkstudent?

Student Inhuren heeft zelf ook vele studenten vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over wat is een werkstudent inhuren

Heeft student inhuren overal in Nederland werkstudenten beschikbaar?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Hoe gaat student-inhuren te werk?