Studenten uitzendbureau Den Haag

Welkom bij Student Inhuren Den Haag. Bekijk op deze pagina alle inhuur informatie voor werkgevers in de omgeving van Den Haag.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 / 17:00
Zaterdag t/m Zondag: alleen telefonisch bereikbaar

Offerte aanvragen

Studenten Uitzendbureau Den Haag

Student Inhuren is een studenten uitzendbureau gevestigd in het centrum van Den Haag. Werkzoekenden en werkgevers zijn vijf dagen per week van 09.00 tot 18.00 uur welkom om bij ons in de Kettingstraat 2, 2511 AN, Den Haag binnen te lopen voor een vrijblijvende kennismaking.

Studenten inhuren in Den Haag

Welkom bij Student Uitzendbureau Den Haag! Onze vestiging in de hofstad is tevens het hoofdkantoor van onze organisatie. Dat betekent dat op onze vestiging in Den Haag altijd iemand aanwezig is om u te woord te staan. Dus bent u op zoek naar extra getalenteerde studenten? Doe dan vooral een informatie-aanvraag. Een van onze recruiters neemt vervolgens contact met u op, dan heeft u meteen duidelijkheid over onze diensten en tarieven.

Den Haag, studentenstad

De Haagse studentenwereld is kleinschalig, maar gevarieerd. Vooral De Haagse Hogeschool herbergt een grote verscheidenheid aan studenten. Meer dan 25.000 studenten volgen daar opleidingen in onder andere veiligheidskunde, bestuurskunde, zorg, IT en marketing. Kortom, u kunt kiezen uit verschillende specialisaties!

Kom langs

Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Komt dan eens langs op onze vestiging op de Kettingstraat 2 in Den Haag, dan kunt u gelijk uw persoonlijke recruiter ontmoeten.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Direct student uitzendkrachten beschikbaar!

Loop eens binnen bij onze vestiging.

Specialisatie in de logistiek en zakelijke dienstverlening!

Volledig digitale werkwijze!

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen