Studenten uitzendbureau Den Haag

Open: Ma t/m Vr 09:00 tot 17:00 uur. Adres: Kettingstraat 2, 2511 AN Den Haag.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitzendbureau Student Inhuren

Het kantoor van Student Inhuren vestigt zich in het centrum van Den Haag. Student Inhuren beschikt over een grote pool aan studenten, young professionals en ervaren vakmedewerkers. Werkzoekenden en werkgevers zijn vijf dagen per week van 09.00 tot 18.00 uur welkom om bij ons in de Kettingstraat 2, 2511 AN, Den Haag binnen te lopen voor een vrijblijvende kennismaking.

Studenten inhuren in Den Haag

Onze vestiging in de hofstad is tevens het hoofdkantoor van onze organisatie. Dat betekent dat op onze vestiging in Den Haag altijd iemand aanwezig is om u te woord te staan. Dus bent u op zoek naar extra getalenteerde studenten? Doe dan vooral een informatieaanvraag. Een van onze recruiters neemt vervolgens contact met u op, dan heeft u meteen duidelijkheid over onze diensten en tarieven.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Den Haag, studentenstad

De Haagse studentenwereld is kleinschalig, maar gevarieerd. Vooral De Haagse Hogeschool herbergt een grote verscheidenheid aan studenten. Meer dan 25.000 studenten volgen daar opleidingen in onder andere veiligheidskunde, bestuurskunde, zorg, IT en marketing. Kortom, u kunt kiezen uit verschillende specialisaties!

Kom langs

Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Komt dan eens langs op onze vestiging op de Kettingstraat 2 in Den Haag, dan kunt u gelijk uw persoonlijke recruiter ontmoeten.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Studenten uitzendbureau Den Haag inhuren

Wat is een werkstudent?

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Den Haag?

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?