Studenten Uitzendbureau Den Haag

Open: Ma t/m Vr 09:00 tot 17:00 uur.

 

Adres: Kettingstraat 2, 2511 AN Den Haag.

Offerte aanvragen

Uitzendbureau Student Inhuren

Het kantoor van Student Inhuren vestigt zich in het centrum van Den Haag. Student Inhuren beschikt over een grote pool aan studenten, young professionals en ervaren vakmedewerkers. Werkzoekenden en werkgevers zijn vijf dagen per week van 09.00 tot 18.00 uur welkom om bij ons in de Kettingstraat 2, 2511 AN, Den Haag binnen te lopen voor een vrijblijvende kennismaking.

Studenten inhuren in Den Haag

Onze vestiging in de hofstad is tevens het hoofdkantoor van onze organisatie. Dat betekent dat op onze vestiging in Den Haag altijd iemand aanwezig is om u te woord te staan. Dus bent u op zoek naar extra getalenteerde studenten? Doe dan vooral een informatieaanvraag. Een van onze recruiters neemt vervolgens contact met u op, dan heeft u meteen duidelijkheid over onze diensten en tarieven.

Den Haag, studentenstad

De Haagse studentenwereld is kleinschalig, maar gevarieerd. Vooral De Haagse Hogeschool herbergt een grote verscheidenheid aan studenten. Meer dan 25.000 studenten volgen daar opleidingen in onder andere veiligheidskunde, bestuurskunde, zorg, IT en marketing. Kortom, u kunt kiezen uit verschillende specialisaties!

Kom langs

Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Komt dan eens langs op onze vestiging op de Kettingstraat 2 in Den Haag, dan kunt u gelijk uw persoonlijke recruiter ontmoeten.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct student uitzendkrachten beschikbaar!

Zodra u een aanvraag heeft ingediend gaan wij direct voor u aan de slag! Wij streven ernaar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Loop eens binnen bij onze vestiging

Onze vestiging bevindt zich midden in het centrum van Den Haag, een bruisende studentenstad. Loop eens binnen en maak kennis met ons!

Logistiek, transport en de zakelijke dienstverlening

Student Inhuren heeft ervaren recruiters werken met jarenlange ervaring in de logistiek, transport en zakelijke dienstverlening. Door onze goede contacten kunnen wij snel geschikte kandidaten voorstellen.

Projectontwikkelaar inhuren

Volledig digitale werkwijze!

Zodra u een keuze voor een kandidaat hebt gemaakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u te allen tijde inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een geschikte kandidaat inhuren. U kunt kiezen voor de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de kandidaat direct bij u in dienst. U loopt geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever blijft.

Voordelen van Student Inhuren

  • U kunt digitaal aanvragen en vacatures plaatsen;
  • Student Inhuren is beschikbaar in heel Nederland;
  • U kunt zonder werkgeversrisico’s geschikte kandidaten inhuren;
  • U direct kunt bellen naar ons kantoor in Den Haag via 085 48 811 20;
  • Het kantoor van Student Inhuren vestigt zich midden in het centrum van Den Haag;
  • U kunt altijd binnenlopen op het kantoor van Student Inhuren voor vragen of om in te schrijven;
  • Onze recruiters hebben een uitgebreide ervaring in de logistieke-, transport en zakelijke dienstverlening.