Floorwalker

Bent u op zoek naar een parttime of fulltime floorwalker? Student Inhuren ondersteunt u bij het maken van de beste match.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte footwalkers te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Poolmanagement

Wij beschikken over een uitgebreide pool aan getalenteerde studenten, young professionals en ervaren medewerkers. Hierdoor kunnen wij snel geschikte kandidaten aan u voorstellen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Floorwalker nodig?

Is uw bedrijf gestart met werkzaamheden in een nieuw systeem en heeft uw personeel daardoor meer werkplekbegeleiding nodig? Onze floorwalkers zijn er in getraind om uw personeel duidelijk uit te leggen wat er wel en niet relevant is in een nieuw systeem. Student Inhuren heeft zowel fulltime als parttime floorwalkers beschikbaar door heel Nederland. Al onze floorwalkers beschikken over ruime ervaring, kennis en een hbo werk- en denkniveau.

Wat is een floorwalker?

Een floorwalker is een specialist die op de werkvloer aanwezig is om werknemers uit te leggen hoe je goed met een systeem om gaat. De floorwalker zal op de werkvloer rondlopen zodat hij goed benaderbaar is voor medewerkers met vragen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Direct floorwalkers beschikbaar

Heeft u op korte termijn voor een tijdelijk project floorwalkers nodig? Wij hebben een direct inzetbare pool van floorwalkers en gebruikersondersteuners die ingezet kunnen worden. Benieuwd naar de mogelijkheden of de tarieven? Vraag dan direct even informatie aan of krijg op korte termijn geschikte floorwalkers voorgesteld.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Floorwalker inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een floorwalker inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een floorwalker beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?