Facilitair medewerker

Een facilitair medewerker nodig? Bekijk hieronder de mogelijkheden of vraag direct informatie aan.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuuropties

U heeft de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en de werving en selectie zelf te doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een medewerker aan te nemen op uitzend- of detacheringsbasis, of via werving & selectie.

Geen werkgeversrisico's

Via Student Inhuren kunt u een facilitair medewerker inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct uw vacature online. Geschikte studenten kunnen dan rechtstreeks reageren.

Offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Heeft u op korte termijn een student nodig voor uw facilitaire dienstverlening? In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week een voorstel doen voor een geschikte kandidaat. Zeker wanneer u iemand binnen de Randstad zoekt, is snel schakelen mogelijk. Wanneer het een functie betreft in een andere regio, kan het iets langer duren voordat wij een geschikt profiel gevonden hebben. Geef uw wensen en voorkeuren aan bij de specialist, zodat wij u zo snel mogelijk een voorstel kunnen doen.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Facilitair medewerker inhuren

Een facilitair medewerker is een veelzijdig inzetbare medewerker. De werkzaamheden die onze opdrachtgevers associeren met facilitair werk willen nog wel eens variëren. Hieronder op de website hebben wij een overzicht gemaakt van mogelijke taken en verantwoordelijkheden. De opdrachtgevers van Student Inhuren huren normaalgesproken een facilitair medewerker in voor werkzaamheden in de schoonmaak en het onderhoud van panden. Opdrachtgevers kunnen facilitair medewerkers inhuren voor eenmalige opdrachten en projecten, maar ook voor vaste vacatures. Student Inhuren werkt door heel Nederland en heeft een pool van direct beschikte facilitair medewerkers.

De werkwijze

Student Inhuren is een bemiddelaar en studentenuitzendbureau. Wij helpen bedrijven in Nederland bij het werven en selecteren van kandidaten voor verschillende vacatures. Wij hebben een groot netwerk van studenten die graag willen werken in de facilitaire dienstverlening. Met dank aan onze specialisatie in de logistiek en facilitaire dienstverlening kunnen wij direct geschikte kandidaten aan u voorstellen. Bij een gepaste match kunt u direct tot inhuur overgaan.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

WAAROM STUDENT INHUREN?

Heeft u op korte termijn behoefte aan extra personeel? Student Inhuren biedt u een aantal voordelen bij het inhuren van talentvolle studenten:

  • Uitgebreide screening van kandidaten
  • Wij hebben een grote database (100.000 +)
  • Student Inhuren is aangesloten bij de NBBU
  • Dagelijks reageren er tientallen studenten op uw vacatures
  • U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren

 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Facilitair medewerker inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een facilitair medewerker inhuren?

Wat kost het inhuren van een facilitair medewerker?

Wij hebben op korte termijn meerdere facilitaire medewerkers nodig. Is dat mogelijk?

Hebben facilitaire medewerkers een VCA-certificaat?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?