Vakantiekracht inhuren

Voordelig een vakantiekracht inhuren in de financiële-, administratieve-, logistieke- of horecabranche?

Offerte aanvragen

Vakantiekracht inhuren

De vakantieperiode komt er weer aan! Uw vaste personeel gaat rond deze periode vaak op vakantie of u heeft te maken met een hoger aantal bezoekers. De  kans op gaten in uw planning is daardoor erg groot. Een vakantiekracht inhuren kan hiervoor een voordelige oplossing zijn. Vakantiekrachten zijn vaak studenten, scholieren of uitzendkrachten. Zo kunt u ook het uitzendbureau Student Inhuren inschakelen om gaten in uw planning op te vullen tijdens de zomermaanden. Via Student Inhuren kunt u een vakantiekracht inhuren voor verschillende taken en klussen. Denk hierbij aan tijdelijk personeel op vakantieparken, bedrijven aan het strand, telers en agrarische bedrijven. Het inhuren van een vakantiekracht zorgt er dan ook voor dat u op een relatief goedkope wijze alsnog over voldoende werkkrachten beschikt.

Wat kost een vakantiekracht?

Het tarief dat u betaalt voor een vakantiekracht is van een aantal variabelen afhankelijk. De recruiter van Student Inhuren kijkt naar de vereisten vanuit uw organisatie en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Op basis daarvan wordt er een voorstel gedaan m.b.t. de kosten en inhuur tarieven voor vakantiekrachten.

Wat voor vakantiekracht kan ik inhuren?

Het aanbod van vakantiekrachten is heel divers bij Student Inhuren. U kunt hbo en universitaire studenten inhuren als vakantiekracht voor financieel of administratief werk. Maar wij hebben ook een groot aanbod van mbo studenten voor werk in de horeca of logistieke sector.

Hoe werkt dit met contracten?

De contractuele zaken zoals loonadministratie, uitbetalingen en planningen komen allemaal voor de rekening van Student Inhuren. U kunt een vakantiekracht inhuren en vervolgens zelf inzetten. U bent bij de werkzaamheden wel verantwoordelijk voor de vakantiekracht. Maar alle andere zaken worden verzorgd door Student Inhuren.

Beschikbaar horeca personeel:

Beschikbaar logistiek personeel:

Voor specifieke vragen of eisen rondom de inhuur van een vakantiekracht kunt u contact met ons opnemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via: 085 488 11 20. Student Inhuren is op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur te bereiken.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Op korte termijn een vakantiekracht beschikbaar

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

Geen werkgeversrisico’s

Via Student Inhuren kunt u een vakantiekracht inhuren zonder dat u zelf aan contractuele verplichtingen verbonden bent. U loopt ten alle tijden geen kans op werkgeversrisico's.

Digitaal en door heel Nederland

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u op korte termijn personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Poolmanagement

Zodra u besluit u één of meerdere vakantiekrachten in te huren via Student Inhuren verloopt alles digitaal. Na inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen. De urenverwerking, facturatie en administratie verloopt via ons platform. Hierdoor heeft u altijd duidelijk inzicht in wat de inhuur u precies kost. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een pool met gemotiveerde medewerkers op te stellen.

Mocht u interesse hebben, kunnen wij ook een pool van gemotiveerde en talentvolle vakantiekrachten voor u samenstellen en managen. Op die manier kunt u iedere week zien wie er beschikbaar zijn om voor u te werken. Door onze eigen uitgebreide planningssystemen kunnen wij vervolgens overal en altijd het ideale personeel voor u leveren. Zo kunt u een vakantiekracht inhuren wanneer u dat nodig acht.

Voordelen van een vakantiekracht:

  • Belangrijke taken tijdelijk laten overnemen van vast personeel tijdens de vakantieperiode;
  • Vakantiekrachten kunnen flexibel en maximaal worden ingezet voor een aantal weken achter elkaar;
  • Gebruik maken van een oproepkracht of een overeenkomst voor een bepaalde tijd;
  • Administratie, werving- en selectie uit handen geven aan Student Inhuren;
  • Verschillende soorten horecapersoneel inhuren;
  • Logistiek personeel inzetten voor kort durende klussen;
  • Een pool met gemotiveerde vakantiekrachten opstellen, zodat u altijd voorzien bent van voldoende personeel tijdens de vakantieperiode.