Wij zijn
student-inhuren.nl

Wij zijn een moderne bemiddelaar én specialist op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met eigen systemen, software en een unieke werkwijze richten wij ons op de snel veranderende arbeidsmarkt van de komende decennia.

Haal je voordeel uit onze moderne werkwijze

Naast het innoverend uitzenden bieden wij verschillende diensten en mogelijkheden aan onze opdrachtgevers én werknemers.

Zo kunt u als bedrijf gebruik maken van de vacaturebank, u kunt via ons platform uw eigen opdrachten en projecten plaatsen én u kunt gebruik maken van de systemen en software van Inhuren.com.

Uitzenden en Detacheren

Student-inhuren.nl is van oorsprong een bemiddelaar van personeel. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de uitzend- en detacherings-constructie. Wekelijks maken meer dan honderd opdrachtgevers in verschillende sectoren gebruik van de inleenkrachten van Student inhuren. Dit doen wij in verschillende regio’s verdeeld over de gehele Randstand en delen van Noord-Brabant, Zeeland, Flevoland en Gelderland. Met fysieke kantoren in Amsterdam en Den Haag zijn wij met het team op een mooie wijze verdeeld over verschillende regio’s.

Neem vrijblijvens contact op

Vacatures plaatsen

Heeft u geen inleenkrachten nodig maar zoekt u naar vast personeel die u direct zelf in dienst kan nemen? Dan bieden wij de mogelijkheid om tegen interessante tarieven vacatures te plaatsen op de vacaturebank van student-inhuren.com. U kunt vacatures plaatsen in onder andere de logistiek, techniek, bouw, zakelijke dienstverlening en industrie. Bekijk de mogelijkheden om meer te weten te komen over de tarieven en kosten.

Kosten vacature plaatsen

Opdrachten en projecten (platform)

Heeft u dagelijks of voor verschillende periodes te maken met de vraag naar extra personeel? Bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden met het platform van Student inhuren. Door een account aan te maken en samen met één van uw accountmanagers op te zetten, krijgt u de mogelijkheid om te putten uit een grote vooraf geselecteerde pool van uitzendkrachten en zzp-ers met een eigen KvK inschrijving.

Gratis account aanmaken

Het team
achter student-inhuren.nl

Ton van den Berge

Eigenaar

Mark van den Berge

Manager kwaliteit

Julia Overbeek

Teamleider

Valerie van der Zee

Teamlid

Annemieke Avontuur

Recruiter

Rafael Tis

Recruiter
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Veelgestelde vragen

Waar is Student inhuren actief?

Op welke termijn stellen jullie geschikte kandidaten voor?

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met student-inhuren?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?