Studenten koeriers

Direct inzetbare studenten koeriers met
rij-ervaring!

Aanvraag doorgeven

Studenten koerier inhuren

Als u snel en goedkoop pakketten of belangrijke berichten moet verzenden, dan kunt u bij ons een studenten koerier inhuren. Onze koeriers gaan verantwoordelijk met uw zendingen om en zijn via ons verzekerd voor eventuele schade.

Voordelen van studenten koeriers inhuren

Met het inhuren van een studenten koerier bespaart u flink aan kosten, omdat u hem of haar niet in vaste dienst hoeft te nemen. Onze studenten zijn ook voor korte periode of zelfs voor een eenmalige opdracht in te huren. Onze koeriers zijn altijd stipt op tijd en gaan zorgvuldig om met vertrouwelijke berichten.

Poolmanagement

Wilt u vaker een koerier inhuren, dan kan Student Inhuren ook een pool van studenten koeriers voor u samenstellen. Deze kunnen wij tevens online voor u managen. Op die manier heeft u altijd en overal de beschikking over enthousiaste en gemotiveerde koeriers, maar hoeft u hen niet te betalen over niet-gewerkte uren!

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel direct uw vraag:

Geef direct uw aanvraag door:

Flexibel inzetbare koeriers.

De koeriers van Student Inhuren zijn flexibel inzetbaar. Onze planners zorgen ervoor dat de koeriers op de juiste projecten voor u worden ingepland.

Getalenteerde studenten, afgestudeerden en freelancers.

Wij werken uiteraard met studenten. Maar wij werken ook met afgestudeerden en freelancers die fulltime koerierswerkzaamheden uitvoeren.

Koeriers door heel Nederland.

Student Inhuren zet koeriers in door heel Nederland.

Student Inhuren werkt alleen voor bedrijven

Dagelijks komen er veel particulieren bij Student Inhuren die éénmalig een koeriers of student chauffeur nodig hebben. Helaas mag Student Inhuren geen uitzendkrachten en koeriers inzetten bij particulieren. Ook voor het éénmalig vervoeren of ophalen van een pakketje kunnen wij geen studenten inzetten. Student Inhuren zet koeriers in voor projecten, tijdelijke opdrachten of (parttime) vacatures. Valt uw aanvraag binnen deze categorie? Vraag dan direct geheel vrijblijvend informatie aan.

Taken en verantwoordelijkheden pakketbezorger:

  • Het tijdig afleveren van pakketen
  • Het creatief omgaan met onverwachte situaties op de weg
  • Het verwerken van administratieve handelingen tijdens de levering van het pakket
  • Het kiezen van de meest efficiënte route
  • Is verzekerd voor eventuele schade en gaat verantwoordelijk om met alle zendingen
  • Beschikt over een rijbewijs en heeft ervaring in het verkeer