Studenten koeriers

Direct inzetbare studenten koeriers met rij-ervaring!

Aanvraag doorgeven

Studenten koerier inhuren

Als u snel en goedkoop pakketten of belangrijke berichten moet verzenden, dan kunt u bij ons een studenten koerier inhuren. Onze koeriers gaan verantwoordelijk met uw zendingen om en zijn via ons verzekerd voor eventuele schade.

Voordelen van studenten koeriers inhuren

Met het inhuren van een studenten koerier bespaart u flink aan kosten, omdat u hem of haar niet in vaste dienst hoeft te nemen. Onze studenten zijn ook voor korte periodes of zelfs voor een eenmalige opdracht in te huren. Verder zijn zij altijd stipt op tijd en gaan ze zorgvuldig om met vertrouwelijke berichten.

Poolmanagement

Wilt u vaker een koerier inhuren, dan kan Student Inhuren ook een pool van studenten koeriers voor u samenstellen. Deze kunnen wij tevens online voor u managen. Op die manier heeft u altijd en overal de beschikking over enthousiaste en gemotiveerde koeriers, maar hoeft u hen niet te betalen over niet-gewerkte uren!

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel direct uw vraag:

Geef direct uw aanvraag door:

Flexibel inzetbare koeriers.

De koeriers van Student Inhuren zijn flexibel inzetbaar. Onze planners zorgen ervoor dat de koeriers op de juiste projecten voor u worden ingepland.

Getalenteerde studenten, afgestudeerden en freelancers.

Wij werken uiteraard met studenten. Maar wij werken ook met afgestudeerden en freelancers die fulltime koerierswerkzaamheden uitvoeren.

Koeriers door heel Nederland.

Student Inhuren zet koeriers in door heel Nederland.

Welke bedrijven huren een studenten koerier in?

De meeste studenten koeriers worden ingehuurd door speciale koeriersbedrijven. Dit kunnen zowel lokale als internationale bedrijven zijn. Zij zijn dan in loondienst van het bedrijf. Het komt echter ook regelmatig voor dat een koerier als zelfstandig ondernemer zonder personeel aan de slag gaat. In dat geval werkt de koerier niet in loondienst van een bedrijf.

Taken en verantwoordelijkheden pakketbezorger:

  • Het tijdig afleveren van pakketen;
  • Het kiezen van de meest efficiënte route;
  • Het creatief omgaan met onverwachte situaties op de weg;
  • Beschikt over een rijbewijs en heeft ervaring in het verkeer;
  • Het verwerken van administratieve handelingen tijdens de levering van het pakket;
  • Is verzekerd voor eventuele schade en gaat verantwoordelijk om met alle zendingen.