Amsterdam

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Amsterdam? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Bespreek uw voorkeuren

Bespreek vrijblijvend en gratis de vacature met een contactpersoon van Student Inhuren. Wij geven u altijd advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Kandidaten op korte termijn

Na akkoord gaan wij direct op zoek naar geschikte kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij binnen een week iemand voor te stellen.

Digitaal platform Student Inhuren

Student Inhuren maakt gebruik van een digitaal platform, waar u als bedrijf gemakkelijk gewerkte uren kan inzien en een nieuwe aanvraag kan indienen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een getalenteerde werkstudent

Een werkstudent is een getalenteerde student, met een uitgebreide kennis binnen een bepaald vakgebied. Meestal worden werkstudenten ingezet voor financiële of juridische werkzaamheden. Via Student Inhuren kunt u bijvoorbeeld ook een werkstudent inhuren voor ICT- of bedrijfskundige werkzaamheden. Het ligt er maar net aan wat voor organisatie u bent en waar u precies naar op zoek bent.

Werkervaring opdoen & talent laten zien

Werkstudenten zijn getalenteerd in het vakgebied waarvoor ze leren en willen graag professionele werkervaring opdoen. Een voordeel voor u is dat eventuele taken waar uw medewerkers nu niet aan toe komen, worden uitgevoerd door een werkstudent. We hebben ook werkstudenten in de volgende steden:

Daarnaast hebben wij ook nog werkstudenten die gespecialiseerd zijn in een bepaalde richting:

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voordelen van een werkstudent

De werkwijze van Student Inhuren m.b.t. het inhuren van een werkstudent is relatief simpel en heeft veel voordelen voor beide partijen. Zo biedt u een getalenteerde student van een hbo- of wo opleiding de kans om binnen uw organisatie werk te verrichten in de vorm van een bijbaan. Daarnaast biedt de werkstudent verschillende positieve perspectieven voor uw organisatie;

  • Het opvangen van werkzaamheden door ziekte- of uitval onder vaste werknemers;
  • In drukke periodes ondersteunende en uiteenlopende taken en werkzaamheden uitvoeren;
  • Gemakkelijk interessante theorie in praktijk omzetten;
  • Snel kunnen schakelen en een frisse blik geven op bestaande taken en werkwijze.

Werkwijze van student inhuren

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent de inhuur van een werkstudent? Zodra u een aanvraag heeft ingediend, gaat één van onze specialisten direct voor u aan de slag. Student Inhuren streeft er hierbij naar om binnen enkele dagen een geschikte kandidaat aan u voor te stellen.

Aangezien een werkstudent naast zijn of haar studie werkt, kunt u denken aan inhuur mogelijkheden vanaf 8 tot maximaal 24 uur per week. De tarieven zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder bijvoorbeeld de werkervaring en kwaliteiten van de student. Voor meer informatie over de tarieven of werkwijze van Student Inhuren kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met onze specialist.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Amsterdam inhuren

Wat is een werkstudent?

Heeft student inhuren overal in Nederland werkstudenten beschikbaar?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?