werkstudent rotterdam

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Rotterdam? Bekijk alle tarieven, mogelijkheden en werkwijze.

Offerte aanvragen

Per direct personeel inhuren

Op zeer korte termijn een geschikte werkstudent in de omgeving van Rotterdam nodig? Student Inhuren streeft ernaar u zo snel mogelijk te koppelen aan een getalenteerde kandidaat.

Belangrijk voordeel van een werkstudent

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Digitaal platform van Student Inhuren

Student Inhuren werkt volledig digitaal en door heel Nederland. Nadat u een aanvraag heeft ingediend, neemt één van onze contactpersonen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent in Rotterdam inhuren

Op zoek naar een werkstudent die bijvoorbeeld verschillende financiële of juridische werkzaamheden kan uitvoeren? Of heeft u op sommige dagen last van onderbezetting? Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland aan werkstudenten die op korte termijn inzetbaar zijn. Een werkstudent kan u voornamelijk ondersteunen binnen vakgebieden zoals: bedrijfskunde, bedrijfseconomie, finance, techniek en de ICT.

Wat doet een werkstudent?

De werkstudenten van Student Inhuren beschikken over hbo- of universitair denkniveau. Daarbij is een werkstudent altijd 8 tot 24 uur per week inzetbaar. De taken kunnen afwisselend zijn, maar ook kunnen zij taken overnemen van vaste werknemers. Wanneer u bijvoorbeeld merkt dat sommige taken lang blijven liggen of eigenlijk niet worden uitgevoerd, kan een werkstudent een ideale oplossing zijn.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Rotterdam de moderne stad vol met innovatieve denkers

In Rotterdam zitten veel grote internationale maar ook nationale bedrijven gevestigd. ”De havenstad” is natuurlijk niet onbekend. Door de grote hoeveelheid aan werkruimte, zijn er genoeg grote en kleine bedrijven. Daarnaast is het aanbod aan talentvolle en innovatieve denkers in Rotterdam en omgeving erg groot. Denk bijvoorbeeld aan alle dorpen in het Westland waarbij Rotterdam onder de young professionals en studenten erg in trek is.

Voordelen van een werkstudent

Onze werkstudenten zijn leergierig en willen graag passende werkervaring opdoen. Een werkstudent inhuren biedt daardoor voordelen voor zowel u als de young professional zelf. Zo biedt u als bedrijf een kans aan de werkstudent om zichzelf verder te ontwikkelingen binnen een organisatie. Waarbij de student u met een scherpe blik, nieuwe inzichten geeft op uw werkzaamheden. Alle voordelen op een rijtje:

  • Zijn voor minimaal 8 uur per week flexibel inzetbaar;
  • Kennis over trends & ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Gemotiveerde studenten die graag meer werkervaring op willen doen;
  • Volgen een opleiding in finance, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, ICT- of techniek.
Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent rotterdam inhuren

Wat als ik een Engelstalig of internationaal werkstudent nodig heb?

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Rotterdam?

Heeft Student inhuren per direct een werkstudent beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Uit welke opties kan ik kiezen bij student-inhuren?