werkstudent inhuren voor advocatenkantoor

Op korte termijn een werkstudent inhuren op uw advocatenkantoor?

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent advocatenkantoor

In de laatste vijf jaar zijn veel werknemers van grote advocatenkantoren voor zichzelf begonnen. Door de aantrekkende economie groeien deze ondernemers nu snel en zijn zij op zoek naar extra mankracht om de dossiers en aanvragen in te kunnen vullen. Naast het invullen van de aanvragen is de kwaliteit van cruciaal belang.

Waarom onze werkstudenten?

Er zijn een aantal redenen waarom u met onze werkstudenten zou moeten werken. De meeste bedrijven huren werkstudenten in als mooie aanvulling op hun bestaande team van vaste en ervaren werknemers. Daarnaast is het werven en selecteren van werkstudenten een ideale manier om getalenteerde werknemers te selecteren. Veel bedrijven lopen tegenwoordig tegen het probleem aan dat ze niet de meest getalenteerde kandidaten kunnen vinden. Daardoor kiezen bedrijven ervoor zich steeds meer te focussen op studenten om die al in een vroegtijdig stadium te vinden. Maar ook die studenten worden vaak door de grotere kantoren makkelijk weggeplukt. Student Inhuren is de partij die u wel in contact laat komen met de doelgroep die u als kleiner advocatenkantoor misloopt.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Hbo en universitaire werkstudenten

Wij leveren uitsluitend werkstudenten aan advocatenkantoren die beschikken over minimaal een hbo of universitair niveau. De meeste werkstudenten volgen hun pre-master of master rechtsgeleerdheid, privaat recht, fiscaal recht, civiel recht of arbeidsrecht.

Over student inhuren

Student Inhuren is een moderne bemiddelaar én specialist op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met eigen systemen, software en een unieke werkwijze focussen wij ons op de snel veranderende arbeidsmarkt van de komende decennia. Wij zijn actief door heel Nederland. Met fysieke kantoren in Amsterdam, Den Haag en Veldhoven zijn wij met het team op een mooie wijze verdeeld over verschillende regio’s.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent inhuren voor advocatenkantoor inhuren

Wat is een werkstudent?

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Uit welke opties kan ik kiezen bij student-inhuren?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?