werkstudent delft

Per direct een getalenteerde werkstudent in Delft en omgeving? Bekijk de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Inhuren zonder werkgeversrisico's

Bij Student Inhuren kunt u werkstudenten inhuren op flexibele basis zonder werkgeversrisico's.

Inhuren op flexibele basis

Bent u op zoek naar een werkstudent op flexibele basis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo snel mogelijk koppelen wij u aan een getalenteerde student.

Meerdere inhuurmogelijkheden

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent Delft

Bent u op korte termijn op zoek naar een getalenteerde student die u kan ondersteunen in financiële, juridische of ICT-werkzaamheden? Delft de stad van de techniek, heeft een groot aanbod aan studenten met een enorme kennis in de techniek en bedrijfskunde. Student Inhuren is gespecialiseerd in het koppelen van deze unieke studenten aan een organisatie die graag wat werkzaamheden uit handen wilt geven.

Waar kan ik een werkstudent voor inhuren?

Soms zijn er drukke periodes, bijvoorbeeld tijdens de vakantie, waarin organisaties vaste werknemers moeten missen. Hierdoor zijn er veel taken die blijven liggen. Een werkstudent is hiervoor de ideale oplossing. Een werkstudent wil namelijk graag om in de richting van zijn of haar studie werkervaring op te doen bij een gecertificeerd bedrijf.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat zijn de tarieven van een werkstudent?

Het tarief van een werkstudent hangt sterk af van de opleiding, werkervaring en het aanbod in de omgeving. De meeste werkstudenten zijn in te huren voor een tarief van €20,- tot €25,- per uur. Eén van onze contactpersonen kan u een voorstel doen aan de hand van uw gewenste werkzaamheden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent de tarieven van een werkstudent.

Welke bedrijven huren een werkstudent in?

Verschillende bedrijven in de stad Delft of omgeving huren een werkstudent in. De meeste bedrijven zijn grote financiële instellingen of ICT-bedrijven. Binnen deze branches kunnen zij enthousiaste en bovengemiddelde studenten goed gebruiken. De studenten volgen meestal een studie in de richting van:

  • ICT;
  • Rechten;
  • Techniek;
  • Bedrijfskunde of bedrijfseconomie.
Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent delft inhuren

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Delft?

Op welke termijn kan ik een werkstudent uit Zwolle inhuren?

Uit welke opties kan ik kiezen bij student-inhuren?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?