werkstudent leiden

Een talentvolle & inspirerende werkstudent die zorgt voor een mooie bijdrage aan uw beleid. Of parttime ondersteunende werkzaamheden uitbesteden?

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent Leiden

Een werkstudent is voor veel bedrijven tegenwoordig een goede aanwinst; voornamelijk in tijden van drukte en de vakantieperiode. Veel bedrijven zetten parttime een werkstudent in om gaten in de planning op te vullen of om de werkdruk te verlichten bij vaste werknemers. Naast dat een werkstudent parttime inzetbaar is, is hij of zij talentvol en is er behoefte aan werkervaring. In de omgeving van Leiden kunt u bijvoorbeeld denken aan studenten van de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden.

Taken & verantwoordelijkheden werkstudent Leiden

Een werkstudent Leiden volgt een studie op het gebied van Bedrijfskunde, Economie, Recht of ICT. Een werkstudent beschikt altijd over een gedegen hbo of universitair denk- en werkniveau. U kunt hierbij denken aan taken verantwoordelijkheden zoals:
  • Is per week zo’n 8 tot 24 uur flexibel inzetbaar;
  • Levert een waardevolle bijdrage binnen een team;
  • Heeft tijd en behoefte om werkervaring op te doen;
  • Beschikt over een hoger niveau dan de gemiddelde student;
  • Ondersteunt medewerkers in ICT-, economische of bijvoorbeeld juridische werkzaamheden.

Voordelen inhuren werkstudent Leiden

Een werkstudent inhuren via Student Inhuren is relatief simpel en biedt vele voordelen voor beide partijen. Zo biedt u een getalenteerde student van een hbo- of wo-opleiding de kans om binnen een organisatie werk te verrichten in de vorm van een bijbaan. Aangezien een werkstudent naast zijn of haar studie werkt, kunt u denken aan zo’n 8 tot 24 uur per week. Geef gemakkelijk taken uit handen, vergaar nieuwe inzichten van buitenaf of vul alle gaten in de planning. De werkstudent krijgt de kans om te laten zien dat zijn of haar kennis ook in de praktijk toepasbaar is.
Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat kost een werkstudent?

De kosten van een werkstudent zijn afhankelijk van het opleidingsniveau van de student. Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van de branche waarbinnen u een werkstudent inhuurt. Voor alle informatie omtrent de kosten van een werkstudent Leiden kunt u een tarief aanvragen. U krijgt dan een voorstel op basis van uw aanvraag.

Neem contact met ons op!

Meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden, de tarieven en de werkwijze van Student Inhuren? Neem contact op met één van onze specialisten. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden of mogelijkheden te bespreken.
Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent leiden inhuren

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Leiden?

Wat is een werkstudent?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Wat als ik een Engelstalig of internationaal werkstudent nodig heb?

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met student-inhuren?