werkstudent breda

Bent u op zoek naar een getalenteerde hbo of universitaire werkstudent in de regio van Breda? Bekijk hier alle (inhuur) mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent Breda

De arbeidsmarkt van de meeste ondernemingen is de laatste jaren weer toegenomen. Maar er zijn nog steeds veel schommelingen in drukte voor veel bedrijven. Om deze drukte op te kunnen vangen op korte termijn wordt er gebruik gemaakt van een werkstudent.

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent in Breda en omgeving, is niets anders dan een talentvolle student op hbo- of wo niveau. Zij hebben de behoefte om naast hun studie werkervaring op te doen bij een passend bedrijf. De werkstudenten zijn flexibel inzetbaar tussen 8 en 24 uur per week. Daarnaast is een werkstudent getalenteerd in één van de verschillende vakgebieden zoals finance, juridische werkzaamheden of in de ICT.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat is het tarief van een werkstudent?

Het tarief van een werkstudent in Breda hangt sterk af van de opleiding, werkervaring en het aanbod in de omgeving. De meeste werkstudenten zijn in te huren voor een tarief van €20,- tot €25,- per uur. Eén van onze contactpersonen kan u een voorstel doen aan de hand van uw gewenste werkzaamheden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent de tarieven van een werkstudent.

Wat studeert een werkstudent?

De meeste werkstudenten volgen een studie in de richting van bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, fiscaal recht en informatie of IT-management. Voor bedrijven zijn werkstudenten een gelegenheid om op een zeer flexibele en vrijblijvende manier potentiële talentvolle werknemers te vinden.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent breda inhuren

Heeft student-inhuren ook werkstudenten buiten Breda?

Heeft Student-inhuren per direct een werkstudent beschikbaar?

Wat als ik een Engelstalig of internationaal werkstudent nodig heb?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?