werkstudent tilburg

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Tilburg? Bekijk op deze pagina alle informatie rondom de inhuur, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Neem gemakkelijk en vrijblijvend contact op

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Alles is bespreekbaar met één van onze contactpersonen

Bespreek gemakkelijk het gewenste profiel van een medewerker. Eén van onze contactpersonen gaat direct aan de slag om een geschikte kandidaat te vinden.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een werkstudent Tilburg?

Een werkstudent Tilburg is een getalenteerde student die graag professionele werkervaring op wil doen. Naast dat een werkstudent een hbo- of universitaire opleiding volgt, hebben zij tijd over om te werken binnen het vakgebied waarvoor ze leren. Meestal worden werkstudenten ingezet binnen de ICT, juridische en fiscale branche of de economische branche.

Voordelen van een werkstudent

Een werkstudent neemt overgebleven taken over van vaste medewerkers. Daarnaast laat de werkstudent zien dat hij of zij talent heeft en geeft nieuwe inzichten aan het bedrijf. Bedrijven met een tijdelijk tekort aan personeel of een overschot aan werk, kunnen hiervoor gemakkelijk een flexibele werkstudent inzetten. Een werkstudent krijgt zo de mogelijkheid om ervaring op te doen in het werkveld. Daartegenover staat dat bedrijven gemakkelijk en voordelig een medewerker kunnen inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Tarieven van een werkstudent

Het tarief van een werkstudent hangt af van verschillende factoren. Dit heeft o.a. te maken met het opleidingsniveau, ervaring en de branche waarbinnen de student werkt. Voor meer informatie over de tarieven van een werkstudent, kunt u contact opnemen met onze specialist of één van onze andere contactpersonen.

Werkstudent inhuren in de omgeving van Tilburg

Via Student Inhuren kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen of op korte termijn een geschikte kandidaat inhuren. Zodra u een aanvraag heeft gedaan, gaat één van onze contactpersonen direct voor u aan de slag. Wij streven er dan ook naar om binnen een week een geschikte kandidaat voor te stellen. Nadat u de profielen heeft bekeken, bepaalt u zelf wie er op gesprek mag langskomen. Zodra de medewerker bij u in dienst is, verloopt de gehele urenregistratie en contact via het digitale platform van Student Inhuren.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent tilburg inhuren

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Tilburg?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?