werkstudent zwolle

Op zoek naar een getalenteerde werkstudent in de omgeving van Zwolle? Bekijk het aanbod, de tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

U kunt vrijblijvend de vacature van een werkstudent in Zwolle bespreken met één van onze contactpersonen. Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Op korte termijn een geschikte kandidaat.

Nadat u een aanvraag heeft ingediend, gaan wij direct voor u aan de slag. De recruiters bij Student Inhuren streven er altijd naar om op binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Getalenteerde en gemotiveerde werkstudenten.

De werkstudenten van Student Inhuren zijn getalenteerd en beschikken over een gemiddeld hoger niveau dan de meeste studenten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent Zwolle

Student Inhuren helpt bedrijven bij het vinden van potentiële vaste werknemers in de vorm van werkstudenten. Dit doen wij in de regio van Zwolle voor bedrijven die op zoek zijn naar getalenteerde werknemers die potentiële vast werknemers kunnen worden op de langere termijn. De meeste werkstudenten gaan aan de slag bij bedrijven in de IT, juridische of financiële sector. Banken, verzekeraars, accountancy kantoren en juridische bedrijven behoren tot onze kring van opdrachtgevers.

Gemiddelde inhuur per week van een werkstudent

Gemiddeld worden werkstudenten 24 uur per week ingehuurd door onze opdrachtgevers. Sommige werkstudenten zijn in een afrondende fase van hun studie waardoor ze 5 dagen per week beschikbaar zijn. Andere werkstudenten zijn nog volop met hun studie bezig waardoor ze soms maar 12 uur per week beschikbaar zijn.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat studeert een werkstudent?

De meeste werkstudenten volgen een studie in de richting van bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, fiscaal recht en informatie of IT-management. Voor bedrijven zijn werkstudenten een gelegenheid om op een zeer flexibele en vrijblijvende manier potentiële talentvolle werknemers te vinden.

Wat is het tarief van een werkstudent?

Het tarief van een werkstudent in Zwolle hangt sterk af van de opleiding, werkervaring en het aanbod in de omgeving. Het gemiddelde tarief van een werkstudent ligt tussen de €20,- en €25,- per uur. Eén van onze contactpersonen kan u een voorstel doen aan de hand van de gewenste werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent de tarieven van een werkstudent.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent zwolle inhuren

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Zwolle?

Heeft Student inhuren per direct een werkstudent beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat als ik een Engelstalig of internationaal werkstudent nodig heb?