Fiscaal

Op zoek naar een fiscale werkstudent? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent fiscaal

Een werkstudent is in feite een student die binnen uw organisatie, al dan niet in de vorm van een bijbaan, werk komt verrichten. Dit is gemiddeld tussen de 12 en 24 uur per week, maar minder dan 12 uur komt ook vaak genoeg voor. Fiscale werkstudenten weten als geen ander hoe de belastingwetgeving in elkaar zit. Ze zijn juridisch, economisch en fiscaal aangelegd. En werken dan ook aan deze vraagstukken.

Competenties

Bij fiscale studenten zoeken wij naar studenten met een sterk analytisch vermogen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de studenten erg accuraat zijn. De studenten hebben een oog voor detail. En communicatieve vaardigheden staan bij onze fiscale studenten hoog in het vaandel. Fiscale studenten moeten nu eenmaal een goed advies kunnen geven.

 

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Een versterking voor uw team

Een fiscale student is een ideale aanvulling op uw team. Dit betekent onder meer dat u een fiscale student op zeer flexibele basis kunt inzetten, mocht de hoeveelheid werk hierom vragen. Met onze fiscale studenten zit u bovendien nooit aan een student vast. U kunt hen eenmalig of voor meerdere uren per week gedurende een langere periode inzetten. De fiscale studenten kunnen met nieuwe inzichten komen door middel van fiscale kennis te combineren met de nieuwste ontwikkelingen. Een fiscale student inhuren heeft dus vele voordelen.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is een betrouwbaar bemiddelingsbureau tussen student, young professional of ervaren medewerker en werkgever. Wij zorgen ervoor dat we u de beste fiscale studenten leveren. Het wervings- en selectieproces speelt een grote factor hierin. Wij vinden de fiscale studenten die aansluiten bij uw bedrijfscultuur. Verder werken wij met planningssystemen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd flexibele kandidaten paraat hebben voor u. U hoeft ze alleen in te huren wanneer het u uitkomt, bijvoorbeeld tijdens drukke momenten op de dag. Aarzel niet en vraag vandaag nog een offerte aan!

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Fiscaal inhuren

Heeft Student inhuren per direct een fiscale student beschikbaar?

Wat als ik een Engelstalig of internationaal fiscaal student nodig heb?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat kost het inhuren van een fiscale student?

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met student-inhuren?