werkstudent eindhoven

Eindhoven beschikt over een groot aantal talentvolle werkstudenten. Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent Eindhoven

Werkstudenten bieden bedrijven grote voordelen. Bent u als bedrijf op zoek naar een flexibele technische medewerker? Dan is een werkstudent wellicht interessant. Een werkstudent is 8 tot 24 uur per week inzetbaar. De studenten zijn geschikt om verschillende technische taken uit handen te nemen van vaste medewerkers. Daarnaast krijgen zij de kans om hun kennis in de praktijk toe te passen. Mocht u een student willen inhuren voor andere werkzaamheden of een andere branche, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Taken en verantwoordelijkheden werkstudent

  • Kan goed samenwerken in teamverband;
  • Is 8 tot 24 uur per week flexibel inzetbaar;
  • Is inzetbaar voor projecten op korte of lange termijn;
  • Neemt belangrijke taken over van vaste werknemers;
  • Beschikt over een hoger niveau dan de gemiddelde student;
  • Voert technische, ICT-, of bedrijfskundige werkzaamheden uit.

Technische werkstudenten in Eindhoven

Wanneer u in Eindhoven en omgeving op zoek bent naar een technische werkstudent, bent u bij Student Inhuren aan het juiste adres. Dankzij de Technische Universiteit Eindhoven kunnen wij snel en op locatie een technische student leveren. De studenten beschikken over universitair denk- en werkniveau en hebben daarnaast behoefte aan extra werkervaring.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voordelen van een werkstudent

Naast dat een werkstudent leergierig en een innovatieve denker is, biedt een werkstudent bedrijven nog vele andere voordelen. Een werkstudent beschikt namelijk over een hoger niveau dan de gemiddelde student en heeft hierdoor ook genoeg tijd om werkervaring op te doen. Doordat de contacturen op de universiteit vaak maar een klein gedeelte van de week in beslag nemen, is de werkstudent vaak twee of drie dagen per week fulltime inzetbaar. Een werkstudent ziet dit als een unieke kans.

Wat is het salaris van een werkstudent?

Het tarief van een werkstudent hangt sterk af van de ervaring en opleiding die hij of zij volgt. Via Student Inhuren kunt u gemakkelijk navraag doen over de tarieven van een werkstudent. U kunt een offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen met één van onze specialisten. Nadat u heeft aangegeven waar u precies naar op zoekt bent, krijgt u zo snel mogelijk een offerte opgestuurd.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent eindhoven inhuren

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Eindhoven?

Op welke cao heeft een werkstudent recht?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?