Werkstudent maastricht

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Maastricht? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Waarom een werkstudent inhuren?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide, talentvolle medewerkers voor de langere termijn aan uw organisatie bindt.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en kunnen eventueel de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening nemen.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Student Inhuren helpt ondernemingen bij het vinden van werkstudenten met het oog op de toekomst. Door ons grote bereik onder werkstudenten zijn wij in staat om geschikte studenten en starters te vinden voor uw onderneming.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent Maastricht

Dankzij Werkstudent Maastricht kunnen bedrijven in de zakelijke- en financiële dienstverlening en een groot aantal andere sectoren in Maastricht meer toekomstige professionals naar hun organisatie halen. Een werkstudent is een student op hbo- of universitair niveau die op dit moment studeert of zelfs een master volgt. Bedrijven bieden werkstudenten plekken aan, maar kunnen ondanks de grote vraag niet altijd genoeg geschikte studenten vinden. Student Inhuren Maastricht helpt deze organisaties door flexibele werkstudenten aan te bieden om de vacatures in te kunnen vullen.

Hbo en universitaire studenten

Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van getalenteerde hbo en universitaire werkstudenten. Deze studenten werken naast hun opleiding en de meeste zijn bijna klaargestoomd voor een fulltime functie. De HBO en universitaire studenten zijn nieuwsgierig, hebben kennis van alle online ontwikkelingen en kunnen zich makkelijk aanpassen.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Ook voor mkb-bedrijven

Er is veel concurrentie van bedrijven onderling, die allemaal op zoek zijn naar het talent van morgen. Daarom is het heel moeilijk om geschikte werkstudenten, starters en young professionals te vinden. De meeste studenten kiezen tijdens hun studie al snel voor stageplaatsen en werkstudentplekken bij grote banken, verzekeraars en instellingen in de regio van Maastricht. Voor mkb-bedrijven kan het dan heel lastig zijn om geschikte kandidaten te vinden. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u toch helpen aan gekwalificeerde studenten.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Werkstudent maastricht inhuren

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Maastricht?

Heeft Student inhuren per direct een werkstudent beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een werkstudent in Maastricht

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?