werkstudent den haag

Een getalenteerde werkstudent inhuren in Den Haag? Bekijk op deze pagina alle tarieven, mogelijkheden en werkwijze.

Offerte aanvragen

Bespreek uw wensen

Bespreek vrijblijvend en gratis de vacature met een contactpersoon van Student Inhuren. Wij geven u altijd advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Kandidaten voorgesteld op korte termijn

Student Inhuren streeft ernaar om op korte termijn een geschikte werkstudent voor te stellen. Wij weten precies over welke kwaliteiten en expertises een werkstudent moet voldoen.

Online dienstverlening

De dienstverlening van Student Inhuren is erop gericht dat u zo snel mogelijk een geschikte werkstudent aan het werk kan zetten. Volledig digitaal & klantvriendelijk.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent in Den Haag inhuren

Het aanbod aan werk in de financiële, juridische en economische sector wordt steeds groter. Meer grote bedrijven, maar ook kleine bedrijven hebben behoefte aan jong talent. U kunt hier spreken over een lichte arbeidsmarktverschuiving. Een werkstudent kan u ondersteunen in allerlei taken binnen de bovengenoemde sectoren. Het ligt er maar net aan waar uw bedrijf behoefte aan heeft.

Voordelen van een werkstudent

Werkstudenten van Student Inhuren beschikken minimaal over een hbo- of universitair denkniveau. Een werkstudent is minimaal 8 tot maximaal 24 uur inzetbaar per week. Naast dat een werkstudent beschikt over een gedegen intelligentie, hebben werkstudenten stuk voor stuk de behoefte om professionele ervaring op te doen in het werkveld. Op deze manier kunnen zij hun talent laten zien. De werkstudent in Den Haag kan bijvoorbeeld taken overnemen waar vaste werknemers niet aan toe komen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Talentvol & innovatief

Het zijn getalenteerde studenten, met een uitgebreide kennis binnen een bepaald vakgebied. Hierbij kunt u denken aan een studie in de richting van ICT- , bedrijfskunde of commerciële economie. Naast dat zij met passie en gemak hun studie afronden, hebben zij voldoende tijd om naast hun studie werkervaring op te doen.

Werkstudenten via Student Inhuren

De werkstudenten van Student Inhuren komen uit de omgeving van Den Haag en de provincie Zuid-Holland. Hier spreken wij bijvoorbeeld over getalenteerde studenten uit het westland. In het westland zijn mensen gewend om keihard te werken en daarom dus ook ideaal als werkstudent. De meeste werkstudenten in de omgeving van Den Haag studeren aan de Haagse Hogeschool, Universiteit Leiden of bijvoorbeeld de Erasmus Universiteit.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent den haag inhuren

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Den Haag?

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?