Utrecht

Bekijk op deze pagina de tarieven, werkwijze en mogelijkheden rondom de inhuur van een werkstudent in Utrecht.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent Utrecht

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland aan geschikte werkstudenten. Zo ook organisaties in de omgeving van Utrecht. De vraag naar getalenteerde studenten binnen bijvoorbeeld de financiële, economische en ICT-branche is erg groot. Het voordeel van een werkstudent is dat bedrijven overige werkzaamheden kunnen laten uitvoeren door een werkstudent. Daarnaast leert de werkstudent zijn kennis toe te passen in de praktijk. Voor beide partijen is dit dus erg gunstig.

Vakgebieden van een werkstudent

Een werkstudent Utrecht is voornamelijk geschikt voor werkzaamheden binnen bedrijven waarbij ze voor 8 tot 24 uur per week extra werknemers kunnen gebruiken. De werkstudent is flexibel inzetbaar en zijn of haar achtergrond is gebaseerd op de volgende studierichtingen:

  • ICT;
  • Finance;
  • Rechten;
  • Bedrijfskunde;
  • Commerciële Economie.

Bent u op zoek naar een student met een andere opleidingsachtergrond? Dan zijn uw wensen altijd bespreekbaar. Neem gemakkelijk telefonisch contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voordelen van een werkstudent

Een werkstudent Utrecht van Student Inhuren beschikt over hbo- of universitair werk- en denkniveau. Naast dat de werkstudent flexibel inzetbaar is, beschikt een werkstudent over een gedegen intelligentie en hebben zij stuk voor stuk de behoefte om professionele ervaring op te doen in het werkveld. Dit is een uitgelezen kans om hun talent te laten zien.

Tarieven

De tarieven die worden gehanteerd voor werkstudenten verschillen per type werkstudent. Wilt u graag weten wat een werkstudent u gaat kosten? Beschrijf dan de werkzaamheden en het aantal uur dat de werkstudent beschikbaar moet zijn. Student Inhuren kan dan een schatting maken van de tarieven. Voor meer informatie over de tarieven kunt u altijd contact opnemen met onze specialist Wouter Meens via 085 48 81 112.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Utrecht inhuren

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Utrecht?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?