Lader en losser

Student Inhuren helpt bedrijven door heel Nederland aan ervaren en professionele laders en lossers. Bekijk op deze pagina alle (inhuur) mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Poolmanagement

Student Inhuren maakt gebruik van poolmanagement. Door onze grote pool aan studenten, young professionals en ervaren laders en lossers, kunt u ook meerdere laders en lossers inhuren.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lader en losser inhuren

Staat er een grote vracht aan containers of vrachtwagens klaar die geladen en gelost moeten worden? Dan moet dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. De laders en lossers van Student Inhuren staan voor u klaar om deze taak uit te voeren! Onze ervaren laders en lossers beschikken over genoeg fysieke kracht en hebben een flexibele instelling. Zij zijn voor zowel een korte als langdurige periode binnen uw organisatie inzetbaar.

Tarieven lader en losser

Benieuwd naar wat onze laders en lossers voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct aan vrijblijvende offerte aan bij onze specialist. Naar aanleiding van uw personeelswensen wordt er een gepersonaliseerd voorstel opgesteld met daarin onze tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de ervaring en leeftijd van de medewerker en de precieze aard van de werkzaamheden.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat kunt u verwachten van onze laders en lossers?

Wanneer u via Student Inhuren een lader en losser inhuurt, kunt u ervan uitgaan dat hij reeds op meerdere projecten is ingezet en dus bijna niet hoeft te worden ingewerkt. De medewerker kan goed samenwerken en communiceren met collega’s zodat er geen ongelukken kunnen tijdens het werk. Hij is het verder gewend om onregelmatige diensten te draaien en in ploegendiensten te werken. Heeft u verder nog specifieke eisen of criteria ten aanzien van het inhuren van een lader of losser? Bespreek dit dan rechtstreeks met onze planner.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Lader en losser inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een lader en losser nog meer inhuren inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een lader en losser beschikbaar?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe gaat student-inhuren te werk?