Lader en losser inhuren

Student Inhuren helpt bedrijven door heel Nederland aan ervaren en professionele laders en lossers. Bekijk op deze pagina alle (inhuur) mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Lader en losser inhuren

Staat er een grote vracht aan containers of vrachtwagens klaar die geladen en gelost moeten worden? Dan moet dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. De laders en lossers van Student Inhuren staan voor u klaar om deze taak uit te voeren! Onze ervaren laders en lossers beschikken over genoeg fysieke kracht en hebben een flexibele instelling. Zij zijn voor zowel een korte als langdurige periode binnen uw organisatie inzetbaar.

Tarieven lader en losser

Benieuwd naar wat onze laders en lossers voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct aan vrijblijvende offerte aan bij onze specialist. Naar aanleiding van uw personeelswensen wordt er een gepersonaliseerd voorstel opgesteld met daarin onze tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de ervaring en leeftijd van de medewerker en de precieze aard van de werkzaamheden.

Wat kunt u verwachten van onze laders en lossers?

Wanneer u via Student Inhuren een lader en losser inhuurt, kunt u ervan uitgaan dat hij reeds op meerdere projecten is ingezet en dus bijna niet hoeft te worden ingewerkt. De medewerker kan goed samenwerken en communiceren met collega’s zodat er geen ongelukken kunnen tijdens het werk. Hij is het verder gewend om onregelmatige diensten te draaien en in ploegendiensten te werken. Heeft u verder nog specifieke eisen of criteria ten aanzien van het inhuren van een lader of losser? Bespreek dit dan rechtstreeks met onze planner.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Poolmanagement

Student Inhuren maakt gebruik van poolmanagement. Door onze grote pool aan studenten, young professionals en ervaren laders en lossers, kunt u ook meerdere laders en lossers inhuren.

Welke bedrijven huren een lader en losser in?

Een lader en losser is werkzaam binnen de logistiek en transport. In principe kan een lader en losser worden ingehuurd bij ieder bedrijf waarbij containers en vrachtwagens moeten worden gelost. Zo worden deze medewerkers vaak ingehuurd door havenbedrijven, transportbedrijven en winkels met een magazijn. Een lader en losser kan daarnaast ook worden ingehuurd door gemeenten en overheidsinstanties.

Taken en verantwoordelijkheden lader en losser:

  • Temperatuur meten van de goederen;
  • Klaarzetten van bestellingen met de hand;
  • Stickeren en order picken van de goederen;
  • Dubbelchecks uitvoeren op de te verlaten goederen;
  • Melden van schades, defecten en storingen aan de leidinggevende;
  • Bedienen van een heftruck of elektrische palletwagen/pompwagen;
  • Tellen van (inkomende) goederen en controleren op eventuele schade.