Per direct callcenter personeel nodig?

Offerte aanvragen

Callcenter personeel inhuren

Bent u op zoek naar kwalitatief goed callcenter personeel? In dat geval kan Student Inhuren een uitkomst voor u zijn. Wij leveren namelijk landelijk studenten die in deze functie voor u aan de slag kunnen. Voor studenten is werken in een callcenter aantrekkelijk omdat de flexibele werktijden erg handig zijn in combinatie met hun studie. Ook de goede onderlinge sfeer van het personeel is een grote motivatie voor studenten.

Getalenteerd personeel

En waarom is het inhuren van studenten dan interessant voor u als organisatie? Het antwoord op die vraag is simpel,  wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van de door ons geleverde student hoog is. Wij werven om die reden alleen het meest getalenteerde callcenter personeel. Om dit te bereiken hebben wij een samenwerking ontwikkeld met meerdere callcenters. De studenten die u bij ons inhuurt zullen dus altijd aan alle eisen voldoen. Zij zijn bijvoorbeeld stuk voor stuk zeer klantvriendelijk en beschikken over een sterk empathisch vermogen.

Poolmanagement

Naast het leveren van kwalitatief goed callcenter personeel kan Student-Inhuren u ook op andere gebieden van dienst zijn. Zo kunnen wij een pool van goede kandidaten voor u samenstellen, en deze vervolgens ook managen. Wij maken gebruik van uitgebreide planningssystemen, waardoor wij altijd en overal de ideale kandidaat voor u kunnen inplannen. Voor meer informatie over deze dienst kunt u terecht op deze pagina. Vraag direct een offerte aan door op de button hieronder te klikken, of neem contact op met een van onze recruiters om eerst in alle rust nog even de precieze mogelijkheden en details te bespreken.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Digitaal platform

Zodra u besluit u een student, afgestudeerde of young professional in te huren via Student Inhuren verloopt alles digitaal. Na inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen. De urenverwerking, facturatie en administratie verloopt via ons platform. Hierdoor heeft u altijd duidelijk inzicht in wat de inhuur u precies kost. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid dat onze recruiters bij u op locatie de werving doen. Dit kan interessant zijn wanneer u op korte termijn een groot aantal extra medewerkers nodig heeft.

Taken en verantwoordelijkheden callcenter personeel:

  • Beantwoorden van binnenkomende vragen van eindklanten per e-mail en telefoon;
  • Het aanmaken van tickets bij storingen en vragen die niet direct oplosbaar zijn;
  • Overleg voeren met de helpdesk manager;
  • Het doorgeven van beschikbare contactmomenten en contactpersonen binnen de organisatie;
  • Een luisterend oor bieden aan eindklanten.