Callcenter personeel

Bent u op zoek naar getalenteerd en flexibel callcenter personeel?

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Callcenter personeel inhuren

Bent u op zoek naar kwalitatief goed callcenter personeel? In dat geval kan Student Inhuren een uitkomst voor u zijn. Wij leveren namelijk landelijk studenten die in deze functie voor u aan de slag kunnen. Voor studenten is werken in een callcenter aantrekkelijk omdat de flexibele werktijden erg handig zijn in combinatie met hun studie. Ook de goede onderlinge sfeer van het personeel is een grote motivatie voor studenten.

Getalenteerd personeel

En waarom is het inhuren van studenten dan interessant voor u als organisatie? Het antwoord op die vraag is simpel, wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van de door ons geleverde student hoog is. Wij werven om die reden alleen het meest getalenteerde callcenter personeel. Om dit te bereiken hebben wij een samenwerking ontwikkeld met meerdere callcenters. De studenten die u bij ons inhuurt zullen dus altijd aan alle eisen voldoen. Zij zijn bijvoorbeeld stuk voor stuk zeer klantvriendelijk en beschikken over een sterk empathisch vermogen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Poolmanagement

Naast het leveren van kwalitatief goed callcenter personeel kan Student-Inhuren u ook op andere gebieden van dienst zijn. Zo kunnen wij een pool van goede kandidaten voor u samenstellen, en deze vervolgens ook managen. Wij maken gebruik van uitgebreide planningssystemen, waardoor wij altijd en overal de ideale kandidaat voor u kunnen inplannen. Voor meer informatie over deze dienst kunt u terecht op deze pagina. Vraag direct een offerte aan door op de button hieronder te klikken, of neem contact op met een van onze recruiters om eerst in alle rust nog even de precieze mogelijkheden en details te bespreken.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Callcenter personeel inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik callcenter personeel inhuren?

Wat kost het inhuren van callcenter personeel?

Heeft Student inhuren per direct callcenter personeel beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Uit welke opties kan ik kiezen bij student-inhuren?