Poolmanagement

Stel een pool op van getalenteerde werknemers in de logistiek, transport of zakelijke dienstverlening.

Offerte aanvragen

Wat is poolmanagement?

Poolmanagement is een concept geïntroduceerd door uitzendbureaus om grote aantallen werknemers die op verschillende werktijden/dagen worden ingezet te managen. Wanneer een bedrijf voor 40 uur per week een uitzendkracht inhuurt, is dit heel makkelijk te managen. Echter, wanneer een bedrijf voor 200 uur per week in 14 verschillende shifts mensen nodig heeft wordt het al een stuk moeilijker om dit in goede banen te leiden. Student Inhuren neemt in dat geval de poolmanagement van het bedrijf over.

Hoe werkt poolmanagement?

Bij poolmanagement wordt er een lijst gemaakt van alle mogelijke werknemers die geschikt zijn voor bepaalde werkzaamheden binnen een bedrijf. Het bedrijf zelf kan bepalen welke werknemers en werknemers er niet op de lijst mogen staan. Deze lijst van kandidaten wordt vervolgens in de ”pool” van kandidaten geplaatst. Via het systeem van Student Inhuren worden de mensen met behulp van onze intercedenten ingepland voor de verschillende werktijden en werkzaamheden binnen het bedrijf.

Praktijkvoorbeeld poolmanagement

Student Inhuren is verantwoordelijk voor het poolmanagement van meerdere erkende verhuisbedrijven in de omgeving van Den Haag. Zo werken wij voor grote organisaties zoals UTS, Mondial Movers en Topmovers. In een pool zijn gemiddeld 25 verhuizers opgenomen die allemaal op verschillende tijden en locaties worden ingezet op verhuisklussen. Daarnaast zetten wij studentverhuizers in bij particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en interne verhuizingen van de overheid. De verhuizers beschikken allemaal over dezelfde skills en ervaring waardoor het voor de organisatie niet uitmaakt wie er wanneer werkt. Wekelijks (en soms dagelijks) geeft de organisatie de planning door aan het hoofdkantoor in Den Haag. Vervolgens wordt deze planning automatisch verwerkt in het systeem en worden de verhuizers ingepland. De verhuisbedrijven kunnen in het systeem eenvoudig zien welke verhuizers er waar aan het werk zijn.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Grote pool van personeel in de logistiek, transport en zakelijke dienstverlening

Student Inhuren is gespecialiseerd in de logistiek, transport en zakelijke dienstverlening. Binnen deze sectoren kunnen wij uw pool van flexibel personeel helemaal beheren.

Digitaal platform Student Inhuren

De poolmanagement van Student Inhuren verloopt via een digitaal platform. Via dit platform kunnen planners en managers de opdrachten zelf doorgeven.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Benieuwd naar hoe ons platform zou kunnen werken? Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan.

Gratis demo inplannen

U kunt vrijblijvend kennismaken met onze vertegenwoordigers om uw specifieke eisen en wensen te bespreken. Wij kunnen dan achterhalen of ons systeem kan voldoen aan uw specifieke eisen en wensen.

Wat levert poolmanagement op:

  • Grote groep van flexibel personeel tot uw beschikking;
  • Alleen inhuren wanneer het nodig is;
  • Student Inhuren zorgt ervoor dat de werknemers aan het werk blijven;
  • U huurt de medewerkers in op basis van de NBBU cao;
  • Direct contact met de planners van Student Inhuren;
  • Dagelijks diensten en opdrachten doorgeven via uw eigen account.