Poolmanagement

Stel een pool op van getalenteerde werknemers in de logistiek, transport of zakelijke dienstverlening.

Offerte aanvragen

Grote pool van personeel in de logistiek, transport en zakelijke dienstverlening

Student Inhuren is gespecialiseerd in de logistiek, transport en zakelijke dienstverlening. Binnen deze sectoren kunnen wij uw pool van flexibel personeel helemaal beheren.

Digitaal platform Student Inhuren

De poolmanagement van Student Inhuren verloopt via een digitaal platform. Via dit platform kunnen planners en managers de opdrachten zelf doorgeven.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Benieuwd naar hoe ons platform zou kunnen werken? Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is poolmanagement?

Poolmanagement is een concept geïntroduceerd door uitzendbureaus om grote aantallen werknemers die op verschillende werktijden/dagen worden ingezet te managen. Wanneer een bedrijf voor 40 uur per week een uitzendkracht inhuurt, is dit heel makkelijk te managen. Echter, wanneer een bedrijf voor 200 uur per week in 14 verschillende shifts mensen nodig heeft wordt het al een stuk moeilijker om dit in goede banen te leiden. Student Inhuren neemt in dat geval de poolmanagement van het bedrijf over.

Hoe werkt poolmanagement?

Bij poolmanagement wordt er een lijst gemaakt van alle mogelijke werknemers die geschikt zijn voor bepaalde werkzaamheden binnen een bedrijf. Het bedrijf zelf kan bepalen welke werknemers en werknemers er niet op de lijst mogen staan. Deze lijst van kandidaten wordt vervolgens in de ”pool” van kandidaten geplaatst. Via het systeem van Student Inhuren worden de mensen met behulp van onze intercedenten ingepland voor de verschillende werktijden en werkzaamheden binnen het bedrijf.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Praktijkvoorbeeld poolmanagement

Student Inhuren is verantwoordelijk voor het poolmanagement van meerdere erkende verhuisbedrijven in de omgeving van Den Haag. Zo werken wij voor grote organisaties zoals UTS, Mondial Movers en Topmovers. In een pool zijn gemiddeld 25 verhuizers opgenomen die allemaal op verschillende tijden en locaties worden ingezet op verhuisklussen. Daarnaast zetten wij studentverhuizers in bij particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en interne verhuizingen van de overheid. De verhuizers beschikken allemaal over dezelfde skills en ervaring waardoor het voor de organisatie niet uitmaakt wie er wanneer werkt. Wekelijks (en soms dagelijks) geeft de organisatie de planning door aan het hoofdkantoor in Den Haag. Vervolgens wordt deze planning automatisch verwerkt in het systeem en worden de verhuizers ingepland. De verhuisbedrijven kunnen in het systeem eenvoudig zien welke verhuizers er waar aan het werk zijn.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Poolmanagement inhuren

Wat levert poolmanagement op?

Heeft Student inhuren per direct medewerkers beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?