Poolmanagement

Bouw een pool van studenten op!

Offerte aanvragen

Wat is poolmanagement?

Poolmanagement is een concept geïntroduceerd door uitzendbureaus om grote aantallen werknemers die op verschillende werktijden/dagen worden ingezet te managen. Wanneer een bedrijf voor 40 uur per week een uitzendkracht inhuurt is dit heel makkelijk te managen. Echter, wanneer een bedrijf voor 200 uur per week in 14 verschillende shifts mensen nodig heeft wordt het al een stuk moeilijker om dit in goede banen te leiden. Student Inhuren neemt in dat geval de poolmanagement van het bedrijf over.

Hoe werkt poolmanagement

Bij poolmanagement wordt er een lijst gemaakt van alle mogelijke werknemers die geschikt zijn voor bepaalde werkzaamheden binnen een bedrijf. Het bedrijf zelf kan bepalen welke werknemers en werknemers er niet op de lijst mogen staan. Deze lijst van kandidaten wordt vervolgens in de ”pool” van kandidaten geplaatst. Via het systeem van Student Inhuren worden de mensen met behulp van onze intercedenten ingepland voor de verschillende werktijden en werkzaamheden binnen het bedrijf.

Praktijkvoorbeeld poolmanagement

Student Inhuren is verantwoordelijk voor de poolmanagement van een grote cateraar in Den Haag. In de pool zijn gemiddeld 25 kandidaten opgenomen die allemaal op verschillende tijden en locaties catering werkzaamheden uitvoeren. Aangezien de meeste kandidaten allemaal over ongeveer dezelfde skills en ervaring beschikken maakt het voor de cateraar niet veel uit wie er wanneer werkt. Van belang is dat de kandidaten op het juiste tijdstip op de juiste locatie zijn met de juiste gereedschappen en kleding. Wekelijks (en soms dagelijks) geeft de cateraar de planning door aan onze vestiging in Den Haag. Vervolgens wordt deze planning automatisch verwerkt in het systeem en worden de kandidaten ingepland. De cateraar kan in het systeem eenvoudig zien welke kandidaten er waar aan het werk zijn.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Grote pool van personeel in de logistiek en zakelijke dienstverlening.

Student Inhuren is gespecialiseerd in de logistiek en zakelijke dienstverlening. In deze sectoren kunnen wij uw pool van flexibel personeel helemaal beheren.

Digitaal platform.

De poolmanagement van Student Inhuren verloopt via het moderne digitale platform. Via dit platform kunnen planners en managers de opdrachten zelf doorgeven.

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Benieuwd naar hoe ons platform zou kunnen werken? Vraag dan eens vrijblijvend informatie aan via Student Inhuren. Dit kan via het vaste telefoonnummer.

Gratis demo inplannen

U kunt vrijblijvend kennismaken met onze vertegenwoordigers om uw specifieke eisen en wensen te bespreken. Wij kunnen dan achterhalen of ons systeem kan voldoen aan uw specifieke eisen en wensen.

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen