Werkstudent Utrecht

Bekijk op deze pagina de tarieven, werkwijze en mogelijkheden rondom de inhuur van een werkstudent in Utrecht.

Offerte aanvragen

Werkstudent Utrecht

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland aan geschikte werkstudenten. Zo ook organisaties in de omgeving van Utrecht. De vraag naar getalenteerde studenten binnen bijvoorbeeld de financiële, economische en ICT-branche is erg groot. Het voordeel van een werkstudent is dat bedrijven overige werkzaamheden kunnen laten uitvoeren door een werkstudent. Daarnaast leert de werkstudent zijn kennis toe te passen in de praktijk. Voor beide partijen is dit dus erg gunstig.

Vakgebieden van een werkstudent

Een werkstudent Utrecht is voornamelijk geschikt voor werkzaamheden binnen bedrijven waarbij ze voor 8 tot 24 uur per week extra werknemers kunnen gebruiken. De werkstudent is flexibel inzetbaar en zijn of haar achtergrond is gebaseerd op de volgende studierichtingen:

 • ICT;
 • Finance;
 • Rechten;
 • Bedrijfskunde;
 • Commerciële Economie.

Bent u op zoek naar een student met een andere opleidingsachtergrond? Dan zijn uw wensen altijd bespreekbaar. Neem gemakkelijk telefonisch contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van een werkstudent

Een werkstudent Utrecht van Student Inhuren beschikt over hbo- of universitair werk- en denkniveau. Naast dat de werkstudent flexibel inzetbaar is, beschikt een werkstudent over een gedegen intelligentie en hebben zij stuk voor stuk de behoefte om professionele ervaring op te doen in het werkveld. Dit is een uitgelezen kans om hun talent te laten zien.

Tarieven

De tarieven die worden gehanteerd voor werkstudenten verschillen per type werkstudent. Wilt u graag weten wat een werkstudent u gaat kosten? Beschrijf dan de werkzaamheden en het aantal uur dat de werkstudent beschikbaar moet zijn. Student Inhuren kan dan een schatting maken van de tarieven. Voor meer informatie over de tarieven kunt u altijd contact opnemen met onze specialist Wouter Meens via 085 48 81 112.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Werkstudenten in heel Nederland

Niet alleen in Utrecht kunt u talentvolle en gepassioneerde werkstudenten inhuren. Er zijn ook mogelijkheden om een werkstudent in te huren in voornamelijk de Randstad, maar bijvoorbeeld ook in Zwolle. Bekijk hieronder alle steden waar Student Inhuren u kan helpen aan een talentvolle werkstudent:

Taken en verantwoordelijkheden werkstudent Utrecht:

 • Is gespecialiseerd in het uitvoeren van ICT-, financiële-, bedrijfskundige- of juridische werkzaamheden op flexibele basis;
 • Is inzetbaar voor 8 tot 24 uur per week;
 • Volgt een gerelateerde opleiding zoals bedrijfskunde, bedrijfseconomie, rechten of informatica;
 • Kan goed samenwerken en is inzetbaar voor projecten op korte en lange termijn;
 • Beschikt over een hoger niveau dan de gemiddelde student.