Werkstudent Utrecht

Student Inhuren helpt bedrijven die op korte termijn op zoek zijn naar getalenteerde hbo of wo werkstudenten in de regio van Utrecht.

Offerte aanvragen

Werkstudent Utrecht

U kunt bij Student Inhuren Utrecht werkstudenten inhuren vanaf drie uur per week. Werkstudenten worden met name ingehuurd voor vacatures in de zakelijke- en financiële dienstverlening, de techniek, de ICT en de logistiek.

Waarom een werkstudent inhuren?

Het mooiste voorbeeld van werkstudenten is bijvoorbeeld bij grote accountantskantoren. Door de grote hoeveelheid aanvragen is de werkdruk voor veel accountants enorm hoog. Een manier om op een kosteneffectieve manier deze werkdruk te verlagen is door de accountants in dit geval te koppelen aan werkstudenten. Een werkstudent komt dan drie tot vijf dagen per week de accountant ondersteunen bij het uitvoeren van werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan administratieve zaken, het opstellen van brieven, het uitzoeken van klant vragen en het opvolgen van deze klantvragen.

Andere voorbeelden van werkstudent Utrecht

Een ander voorbeeld van hoe een werkstudent wordt ingezet is bij bedrijven die simpelweg extra ondersteuning nodig hebben en flexibele werknemers in willen zetten. Echter wordt er niet voor flexibele werknemers ingezet, maar werkstudenten. Werkstudenten zijn intelligent, hoogopgeleid en een visitekaartje voor uw onderneming.

Tarieven

Werkstudent Utrecht hanteert per type werkstudent verschillende tarieven. Wilt u weten wat een werkstudent Utrecht u gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0854881100 of te e-mailen naar info@studentinhuren.nl

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Digitale werkwijze

Zodra u besluit u een student, afgestudeerde of young professional in te huren via Student Inhuren verloopt alles digitaal. Na inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen. De urenverwerking, facturatie en administratie verloopt via ons platform. Hierdoor heeft u altijd duidelijk inzicht in wat de inhuur u precies kost. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid dat onze recruiters bij u op locatie de werving doen. Dit kan interessant zijn wanneer u op korte termijn een groot aantal extra medewerkers nodig heeft.

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen