warehouse employee

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland bij hun zoektocht naar een gemotiveerde Warehouse Employee. Op deze pagina leest u meer informatie over het bedrijf, de werkwijze en de (inhuur)mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Snel gaten in de planning voor u ingevuld

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Warehouse Employee inhuren

Een Warehouse Employee is verantwoordelijk voor de dagelijkse efficiente en correcte afhandeling van werkzaamheden m.b.t. het warehouse. De Warehouse Employee streeft continue naar verbetering van de werkprocessen en rapporteert aan de leidinggevende of shiftleader. Deze medewerker houdt zich bezig met het stapelen, laden en lossen van goederen en orderpicken volgens vastgestelde kwaliteits- en productiviteitsnormen. In deze functie is het belangrijk om flexibel en efficient te werken. Daarnaast is het van belang om nauwkeurig, enthousiast en sociaal te zijn. Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een Warehouse Employee, dan kunt u dit uiteraard bespreken met uw contactpersoon van Student Inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door de toenemende vergrijzing en het groeiende tekort aan (jonge) talenten, is het voor organisaties steeds moeilijker om een goede Warehouse Employee te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte en ondernemende kandidaat aan u voor stellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze termijn ook vaak realiseerbaar.

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de Warehouse Employee aan. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan een geschikte kandidaat.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over warehouse employee inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een warehouse employee nog meer inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een warehouse employee beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een warehouse employee?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?