relatiebeheerder

Bekijk op deze pagina alle informatie over de inhuurmogelijkheden van een relatiebeheerder via Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuuropties

Via Student Inhuren kunt u op verschillende manieren medewerkers in dienst nemen. U heeft de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en de werving en selectie zelf te doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een medewerker aan te nemen op uitzend- of detacheringsbasis, of via werving & selectie.

Zowel digitale als persoonlijke werkwijze.

U kunt ervoor kiezen om uw vacature zelf te beheren via ons online platform. Ook kunnen wij u persoonlijk ondersteunen en het wervingstraject voor u uit handen nemen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en indien gewenst nemen wij de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relatiebeheerder inhuren

Een relatiebeheerder (of relatiemanager) is verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met de klanten van een organisatie. Hij of zij houdt contacten en netwerken ‘warm’ en legt nieuwe contacten. De relatiebeheerder vertaalt ook de wensen van de klant naar diensten en producten binnen de eigen organisatie.

In deze functie is het allereerst natuurlijk essentieel om communicatief en sociaal vaardig te zijn, maar daarnaast is het ook zeer gewenst om klantgericht te denken en goed te anticiperen op vragen en wensen vanuit zowel de klant als de eigen organisatie.

De taken en criteria waar u naar op zoek bent, kunt u uiteraard bespreken met uw contactpersoon. Deze stelt vervolgens de beste profielen aan u voor.

U bepaalt uiteindelijk met welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

 

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door de toenemende vergrijzing en het oplopende tekort aan (jonge) talenten, is het voor organisaties een grote uitdaging om een goede relatiebeheerder te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Wij bemiddelen en helpen u in uw zoektocht naar de beste werknemer. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

Op korte termijn getalenteerde kandidaten inhuren

Student Inhuren streeft ernaar binnen een week al een geschikte en ondernemende kandidaat aan u voor te stellen en bij u aan het werk te zetten. In de praktijk is deze termijn vaak realiseerbaar, tenzij u hele specifieke eisen heeft. Samen met de recruiter maakt u een profiel van de relatiebeheerder aan. De recruiter stelt u geschikte kandidaat voor. U kiest zelf met wie u een kennismakingsgesprek wilt. Na dit gesprek maakt u de keuze of u de kandidaat in dienst neemt.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over relatiebeheerder inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een relatiebeheerder inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere relatiebeheerders nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een relatiebeheerder?

Wat als ik een Engelstalige of internationale relatiebeheerder student nodig heb?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?