Payrollkracht

Student Inhuren is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen bedrijven en getalenteerde kandidaten. De voordelen van een payrollkracht voor u op een rij

Offerte aanvragen

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Student Inhuren streeft ernaar om op korte termijn geschikte kandidaten aan u voor te stellen. Nadat u een aanvraag heeft gedaan, gaat onze recruiter direct aan de slag.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Payrollkracht

Door de veranderingen in de wet- en regelgeving is het steeds lastiger voor bedrijven om medewerkers zelf in dienst te nemen. Zo is de proeftijd nagenoeg nihil. Hierdoor is het nagenoeg onmogelijk voor bedrijven om medewerkers zich te laten bewijzen in de startperiode. De kosten om van een medewerker af te komen wanneer de prestaties ondermaats zijn, zijn niet in verhouding.

Wanneer u vanaf het begin uw werknemers aanstelt als payrollkracht bent u zeker van een aantal zaken. Ten eerste bent u niet zelf de juridisch werkgever, dit is namelijk het payrollbedrijf. Dit geeft uw organisatie het voordeel dat u geen verplichting heeft richting de payrollkracht. Wanneer deze persoon toch onverwachts niet functioneert bent u gerechtigd om zonder extra kosten afstand te nemen van de hem of haar.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Payroll uitbesteden

Uw payroll uitbesteden aan een betrouwbare payroll partner is de ideale manier om uw payrollkrachten in te zetten en te verlonen. Student Inhuren biedt u een groot aanbod van talentvolle studenten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen talenten te verlonen via ons geautomatiseerde payroll servicesysteem. Uw werknemers krijgen de mogelijkheid om de gewerkte uren zelf te verwerken in het uren systeem van Student Inhuren.

Nadat de uren zijn verwerkt hoeft u als ondernemer alleen nog maar een check te geven of de gewerkte uren kloppen. Ook hiervoor hebben wij perfecte applicaties zodat u niet meer dan een aantal minuten kwijt bent aan de payroll. Uw talenten ontvangen hierna direct hun geld en kunnen ten alle tijden inzicht krijgen in hun loongegevens. U als ondernemer ontvangt slechts maandelijks een factuur zodat u altijd perfect inzicht heeft in uw loonkosten.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Payrollkracht inhuren

Waarom is het interessant om mijn payroll uit te besteden?

Wat kost een payrollkracht?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe gaat student-inhuren te werk?