Payroll uitbesteden

Student Inhuren werkt met een van de meest moderne payrollsystemen van Nederland. Benieuwd naar wat onze payrollservice voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wij kunnen het vandaag al voor u regelen.

Heeft u spoed bij het op de payroll zetten van één of meerdere werknemers? Bel dan naar ons kantoor of vraag direct informatie aan. Wij kunnen het dan vandaag nog voor u in gang zetten.

Urenverwerking verloopt digitaal en overzichtelijk.

De uren van uw personeel verwerken wij digitaal. Hierdoor heeft u direct inzicht in de gewerkte uren, cijfers en facturatie.

Eén keer per week een factuur.

Wekelijks ontvangt u een factuur met daarin de verwerkte uren en de totale kosten. Op deze manier krijgt u inzicht in uw wekelijkse personeelskosten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen, indien gewenst, de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

U heeft een kandidaat voor uw vacature gevonden, maar u wilt deze werknemer niet zelf in dienst nemen. Wij bieden interessante payrollconstructies aan. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Payroll uitbesteden

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat ondernemers ervoor kiezen om hun salarisadministratie uit te besteden aan een payrollbedrijf. Door de toenemende flexibiliteit van de arbeidsmarkt en reguleringen vanuit de overheid, wordt het steeds duurder voor ondernemingen om de loonadministratie van de werknemers zelf te doen. Het kan dus heel interessant zijn om dit uit te besteden. Echter, dit is zeker niet altijd het geval.

Wat is payroll?

Payroll is een structuur waarbij ondernemingen ervoor kiezen één of meerdere werknemers onder te brengen bij een andere juridische werkgever, in dit geval Student Inhuren. Wij nemen de werknemers in dienst en nemen tevens het juridisch werkgeverschap van u over. Wij zorgen voor de juiste loonuitbetalingen, nemen het werkgeversrisico over en zorgen ervoor dat alle arbeidsovereenkomsten met de werknemer in orde worden gemaakt. Op deze manier kunt u meer tijd aan uw bedrijf besteden en op die manier geld besparen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Waarom payroll uitbesteden?

Het uitbesteden van de payroll kan voor uw onderneming de werkdruk flink verlagen. Bovendien bespaart u hierdoor erg veel tijd. Denk alleen al aan het gemak van de loonadministratie die u niet meer zelf hoeft te doen, het beperkte risico, de flexibiliteit van uw werknemers en de extra service die uw werknemers van ons krijgen .

Wanneer en voor wie payroll?

Het is niet te zeggen voor welke organisatie payroll wel of juist niet interessant is. Wij van Student Inhuren merken dat allerlei organisaties graag gebruik maken van payroll. Denk hierbij aan een aannemer met drie werknemers die iedereen laat payrollen, tot grote organisaties die tijdelijke werknemers of een gedeelte van de werkkrachten op de payroll plaatsen. Kleinere organisaties maken graag van payroll gebruik, omdat ze geen werkgeversrisico's dragen. Bij grote organisaties is het vaak een kwestie van kostenbesparing en effectiviteit.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Payroll uitbesteden inhuren

Wat kost het uitbesteden van mijn payroll?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Waarom is het interessant om mijn payroll uit te besteden?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Kan ik per direct mijn payroll uitbesteden?