Medewerker burgerzaken

Bekijk hieronder de mogelijkheden om via Student Inhuren één van onze medewerkers burgerzaken in te huren.

Offerte aanvragen

Medewerker burgerzaken inhuren

Een medewerker burgerzaken werkt voor een gemeente en verricht o.a. baliewerkzaamheden die betrekking hebben tot de Basisregistratie personen (Brp), reisdocumenten, rijbewijzen en naturalisatie. Als medewerker burgerzaken ben je het visitekaartje van de gemeente, omdat je in de meeste gevallen het eerste aanspreekpunt bent voor burgers. Als medewerker burgerzaken ben je een ster in het communiceren met verschillende culturen en beheers je verschillende omgangsvormen. Daarnaast is het ook gewenst om secuur en procedureel te werk te gaan en de geldende wetten in acht neemt. Op een klantvriendelijke en sociale manier zorg je ervoor dat klanten worden geholpen. Voor meer informatie over de mogelijke werkzaamheden van een medewerker burgerzaken kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze contactpersonen.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt door heel Nederland. Door de toenemende vergrijzing en het oplopende tekort aan (jonge) talenten, is het voor overheidsinstanties en organisaties in de praktijk steeds moeilijker om goede kandidaten te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. De doelgroep waar deze organisatie zich op richt zijn studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau.

Een geschikte kandidaat op korte termijn

Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte kandidaat aan u voorstellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is dit korte termijn ook vaak haalbaar. Samen met de contactpersoon stelt u een gewenst profiel op en vervolgens stellen wij de beste profielen aan u voor. De laatste stap is dat u bepaalt met welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties.

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Digitaal platform Student Inhuren

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een medewerker burgerzaken inhuren. Zo heeft u de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de medewerker burgerzaken direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Verantwoordelijkheden medewerker burgerzaken:

Als medewerker burgerzaken is het zaak om ervoor te zorgen dat mensen weer met een lach vetrekken bij de gemeente. De medewerker heeft te maken met afwisselend werk en hij of zij moet zeer servicegericht zijn ingesteld. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste taken van de medewerker burgerzaken:

  • Behandelen en verwerken van aanvragen voor een paspoort, rijbewijs of geboortebewijs;
  • Inschrijven van burgers op een nieuw adres en het toekennen van een verklaring omtrent gedrag (VOG);
  • Het (in)scannen en archiveren van documenten;
  • Controleren van woonadres inschrijvingen (adresonderzoek);
  • Uitvoeren van receptiewerkzaamheden;
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden;
  • Verwerken van complexe(re) aanvragen zoals geboorte- en overlijdensaangiften.