Kosten vacature plaatsen

Vacature plaatsen

Tegenwoordig kan je overal een vacature plaatsen, maar er is een groot verschil tussen deze vacatures en vacaturebanken in prijs en kwaliteit. Zo krijg je bij grotere vacaturebanken veel reacties. En bij kleinere vacaturebanken krijg je minder reacties. Uit de praktijk blijkt dat de beste kwalitatieve reacties bij een specifieke vacaturebank vandaan komen. Zo kan je vaak de ideale werknemer vinden. Bijna iedere sector heeft een specifieke niche-vacaturebank die kwalitatief erg goed is. Zo krijg je dus kwaliteit in plaats van kwantiteit. Student Inhuren is dus een niche-vacaturebank. Want alleen studenten solliciteren bij ons. En zo vind je dus sneller de ideale student. In deze blog ‘Kosten vacature plaatsen’, geven wij jou meer informatie over de kosten.

 

Kosten vacature plaatsen

Bij Student Inhuren kan je al voor €150,- een PRO vacature plaatsen. Deze vacature staat dan 30 dagen online, en de vacature is geoptimaliseerd door Student Inhuren. De PRO vacature kent vele voordelen zoals:

  • Ongelimiteerd aantal sollicitaties
  • Uw vacature onder de aandacht in onze database
  • Ontvang sollicitaties direct per e-mail
  • Bekijk direct het cv en profiel
  • Uw eigen logo bij vacature
  • Uw vacaturetekst wordt gecheckt en eventueel verbeterd

Hoe werkt het?

Bij het plaatsen van een vacature kan je het hele recruitment proces zelf in controle houden. Dit proces werkt in slechts drie stappen.

Stap1: Maak gemakkelijk en snel gratis een account aan op ons platform om een vacature te kunnen plaatsen.

Stap2: Het plaatsen van een vacature duurt slechts een paar minuten. Geef aan waar u naar opzoek bent en voeg een vacature beschrijving toe. Vacature zal dan binnen enkele minuten online staan en overal zichtbaar zijn.

Stap3: Je ontvangt van ons gelijk een e-mail als een sollicitant heeft gereageerd op de geplaatste vacature. Via ons platform kan je heel overzichtelijk alle gegevens van de sollicitant inzien en contact opnemen.

Hier kunt beginnen met het recruitment proces.

U hoeft slechts 1 keer af te rekenen

Na het aanmaken en plaatsen van de vacature kunt u direct afrekenen. Dit is ook de enige betaling die u hoeft te doen. U hoeft dus nergens anders voor te betalen, en u zit nergens aan vast. Vanaf hier kunt u zonder andere kosten de kandidaten opvolgen, uitnodigen en zelfs bij u in dienst laten komen. Dit alles voor slechts een éénmalige vergoeding.

Hulp van onze recruiters

Niet elk bedrijf weet hoe je een goede vacature kan schrijven. Daarom willen wij u daarbij helpen. U kunt van ons vrijblijvende ondersteuning verwachten van één van onze recruiters. Zo kunt u de juiste match vinden.

Werving uitbesteden

U kunt er ook voor kiezen om de werving aan Student Inhuren uit te besteden. Wij zorgen er dan voor dat we een getalenteerde kandidaat vinden en ook uit betalen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Infographic

Vacatures student inhuren

 

Over student inhuren

Wil jij graag een vacature plaatsen, maar heb je hier nog vragen over of wil je meer informatie verkrijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ben jij student en op zoek naar een leuke baan die bij jou past? Bekijk dan onze vacaturebank eens, misschien zit er een vacature bij die jou aanspreekt.

 

Heb je vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op met onze accountmanager

Rafael Tis

Recruiter
06 27231017
support@student-inhuren.nl

Ook interessant voor jou:

Een goede wervingsstrategie voor bedrijven
Lees meer
Het belang van een prettige werkomgeving
Lees meer
Effectieve teamcommunicatie
Lees meer
Teambuilding activiteiten
Lees meer