Flexwerkers

Begin direct met het inhuren van flexwerkers via Student Inhuren!

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een flexwerker?

Een flexwerker is een medewerker die wordt opgeroepen voor tijdelijke opdrachten. Een flexwerker heeft vaak een uitzend- of payrollovereenkomst en wordt over het algemeen ingehuurd via een bemiddelaar zoals Student Inhuren.

Student Inhuren heeft een gespecialiseerde planningsafdeling die zich bezighoudt met de bemiddeling van flexwerkers. De planners van Student Inhuren zetten flexwerkers in op verschillende opdrachten en locaties in hun werkgebied.

Voor welke bedrijven werkt Student Inhuren?

Wij zetten over het algemeen flexwerkers in bij bedrijven in de logistiek en zakelijke dienstverlening. De flexwerkers in deze sectoren behoren tot een grote vaste pool van onze organisatie. De flexwerker is flexibel in dienst bij Student Inhuren alleen wordt fulltime ingepland op verschillende locaties.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Een flexwerker inhuren

Heeft u tijdelijk een extra medewerker nodig voor uw organisatie? Vraag dan eens vrijblijvend een kennismaking aan met de accountmanagers of planners van Student Inhuren. U kunt de opdracht en werkzaamheden bespreken en stelt samen met de medewerker een profiel op.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Flexwerkers inhuren

Waar kan ik een flexwerker voor inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere flexwerkers nodig. Is dat mogelijk?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?