Flexwerkers inhuren!

Begin direct met het inhuren van flexwerkers via Student Inhuren!

Offerte aanvragen

Wat is een flexwerker?

Een flexwerker is een medewerker die wordt opgeroepen voor tijdelijke opdrachten. Een flexwerker heeft vaak een uitzend- of payrollovereenkomst en wordt over het algemeen ingehuurd via een bemiddelaar zoals Student Inhuren.

Student Inhuren heeft een gespecialiseerde planningsafdeling die zich bezighoudt met de bemiddeling van flexwerkers. De planners van Student Inhuren zetten flexwerkers in op verschillende opdrachten en locaties in hun werkgebied.

Voor welke bedrijven werkt Student Inhuren?

Wij zetten over het algemeen flexwerkers in bij bedrijven in de logistiek en zakelijke dienstverlening. De flexwerkers in deze sectoren behoren tot een grote vaste pool van onze organisatie. De flexwerker is flexibel in dienst bij Student Inhuren alleen wordt fulltime ingepland op verschillende locaties.

Een flexwerker inhuren

Heeft u tijdelijk een extra medewerker nodig voor uw organisatie? Vraag dan eens vrijblijvend een kennismaking aan met de accountmanagers of planners van Student Inhuren. U kunt de opdracht en werkzaamheden bespreken en stelt samen met de medewerker een profiel op.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Digitale werkwijze

Zodra u besluit u een student, afgestudeerde of young professional in te huren via Student Inhuren verloopt alles digitaal. Na inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen. De urenverwerking, facturatie en administratie verloopt via ons platform. Hierdoor heeft u altijd duidelijk inzicht in wat de inhuur u precies kost. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid dat onze recruiters bij u op locatie de werving doen. Dit kan interessant zijn wanneer u op korte termijn een groot aantal extra medewerkers nodig heeft.